Hayvanlarin koruma yasasi

The-Vergina-Sun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
102
111
103
Merhaba arkadaslar,
Ilk once hepinizden ozur dilerim, turkcem pek iyi degil, ama yineden size seslenmek icin cesaretlendim. Konuya gecelim. Diyoruz ki hepimiz bir zayif noktamiz var. Benim ise hayvan sevgisi, kedileri cok seven bir insanim. Surekli dukkandan kedi mamasi alip sokak kedilere veriyorum. Oturdugumuz apartmanimixin onunde uc tane kedi var ve her gun onlara yemek veriyorum. Neyse, yanimizdaki apartmanda ve bizim aprtmanimizda kucuk bocekler olmus. Dairemiz giriste ve dairemizin icinde hic bir sey yok. Komsularimiz suan boyle bir fikire gelmis-bocekler kedilerden kaynaklaniyormus. Onlara taslara atip kovulmaya calisiyorlar. Acayip sinirli oluyorum, cunku o kadar mantiksiz bir seyi ben hayatimda gormedim. Yani sanki uc tane kediler o kadar bitlenmis ki onlardan akarsu gibi bocekler akip uc tane aprtmanlar boceklerle boguyor. Ilk olarak o bocekler kedilerden kaynaklanmaz. Belki de bocekler yuvalari var apartmanlarin icinde. Zaten apartmanlarda bazi dairler rutubetten curuyolar. Bunu haletmek yerinde kedileri kafalarina takmis acimasiz bir sekilde kovuluyorlar. Sormak isedim budur, herhangi hayvani koruma yasasi var mi? Cunku ben artik herakete gececegim, yani bu tip davranmalara sesiz kalamam.
Lutfen, eger bilen varsa beni yonlendirmesine sevinirim. Simdiden teskkur ediyorum.

Ekteki mail adresine durumu bildirebilirsiniz ,ortak yasam alanlari olan site bahcesi sokak park vs yerlerde hayvan beslemek serbest ,hayvanlar malesef kanunda mal statusunde du anda size ait olmadiklari icin pek bir yasal haklari yok,malesef,yinede hayvanlara eziyet edilen durumu tespit edebilirseniz bu maile bildirebilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-20-16-27-16.webp
    Screenshot_2016-08-20-16-27-16.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 33
Ekteki mail adresine durumu bildirebilirsiniz ,ortak yasam alanlari olan site bahcesi sokak park vs yerlerde hayvan beslemek serbest ,hayvanlar malesef kanunda mal statusunde du anda size ait olmadiklari icin pek bir yasal haklari yok,malesef,yinede hayvanlara eziyet edilen durumu tespit edebilirseniz bu maile bildirebilirsiniz
Size cook tesekkur ederim! Turkiye'ye gelmenden once 2 yil avukatlik yaptim, malesef burada boyle basit durumlarda kendimi cok caresiz hissediyorum. Yinede gozumun onunde birisi bir masum ve caresiz havana tas atarken sesiz kalamam.

Back
X