- 13 Mayıs 2014
- 402
- 75
- 53
Bahçeli bir evde oturuyorum haliyle hayvanlarla içli dışlı oluyorsunuz eğer seviyorsanız onları bende sevenlerdenim eşimle beraber... Herşey bundan 6 ay önce başladı daha öncede su falan koyuyordum kapının önüne ama 6 ay önce bi sokak köpeği bahçenin yanina yavru yaptı sonra belediye geldi anneyi ve 4 yavruyu götürdü ama 3 tane yaramaz kaldı başladık o yavruları beslemeye iyide oluyor aslında çok sevdik onlara bakmayi tam dedik artık büyüdü bunlar artık başının çaresine bakar 2ay önce bitane daha yavru köpek geldi daha yeni doğmuş neyse onuda aldık kanatlarimiz altına özellikle son yavruyu kucağımda uyuttum ilk geldigi sıralar neyse sonra geçen ay bide 3 tane yavru kedi geldi bulmuş eşim dışarda annesi yokmuş oda almış gelmiş bahçenin dışında köpekler içinde kediler paşa paşa yaşayıp gidiyorlar ama ben artık yetisemiyorum hepsini doyuramiyorum ve yetisemiyorum aç kalıyorlar arada üzülüyorum ama gitmiyorlarda aynı zamanda evdede 27 tane balığım var nereye yetiscegimi şaşırdım bide tüm gün evde olmuyorum..