Hayvanlarla başım dertte

nukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
402
75
53
Bahçeli bir evde oturuyorum haliyle hayvanlarla içli dışlı oluyorsunuz eğer seviyorsanız onları bende sevenlerdenim eşimle beraber... Herşey bundan 6 ay önce başladı daha öncede su falan koyuyordum kapının önüne ama 6 ay önce bi sokak köpeği bahçenin yanina yavru yaptı sonra belediye geldi anneyi ve 4 yavruyu götürdü ama 3 tane yaramaz kaldı başladık o yavruları beslemeye iyide oluyor aslında çok sevdik onlara bakmayi tam dedik artık büyüdü bunlar artık başının çaresine bakar 2ay önce bitane daha yavru köpek geldi daha yeni doğmuş neyse onuda aldık kanatlarimiz altına özellikle son yavruyu kucağımda uyuttum ilk geldigi sıralar neyse sonra geçen ay bide 3 tane yavru kedi geldi bulmuş eşim dışarda annesi yokmuş oda almış gelmiş bahçenin dışında köpekler içinde kediler paşa paşa yaşayıp gidiyorlar ama ben artık yetisemiyorum hepsini doyuramiyorum ve yetisemiyorum aç kalıyorlar arada üzülüyorum ama gitmiyorlarda aynı zamanda evdede 27 tane balığım var nereye yetiscegimi şaşırdım bide tüm gün evde olmuyorum..

Dün akşam eve geldim ki yatagimda yatiyor bitane kedi kapıyı açık bırakmışım galiba girmiş iki tanesi ben yatakodasindan aldım kapıya atmaya eşimde salonda bulmuş diğerini

İnstagramdan foto paylasip yuva bulsaniz ya da size mama desteği yapmalari için adres verseniz çoğu hayvansever internetten mama siparişi vs gönderiyor istenen adrese..

Ayrıca nolur barinaga belediyeye birakmayin emin olun sokakta daha güvende ve toklar. Barınaklar resmen eziyet yeri

Aslında yuva bulmak iyi fikir ben arkadaşlarıma sormuştum ama hepsi apartmanda oldulari için kabul etmedi

Bahçeli bir evde oturuyorum haliyle hayvanlarla içli dışlı oluyorsunuz eğer seviyorsanız onları bende sevenlerdenim eşimle beraber... Herşey bundan 6 ay önce başladı daha öncede su falan koyuyordum kapının önüne ama 6 ay önce bi sokak köpeği bahçenin yanina yavru yaptı sonra belediye geldi anneyi ve 4 yavruyu götürdü ama 3 tane yaramaz kaldı başladık o yavruları beslemeye iyide oluyor aslında çok sevdik onlara bakmayi tam dedik artık büyüdü bunlar artık başının çaresine bakar 2ay önce bitane daha yavru köpek geldi daha yeni doğmuş neyse onuda aldık kanatlarimiz altına özellikle son yavruyu kucağımda uyuttum ilk geldigi sıralar neyse sonra geçen ay bide 3 tane yavru kedi geldi bulmuş eşim dışarda annesi yokmuş oda almış gelmiş bahçenin dışında köpekler içinde kediler paşa paşa yaşayıp gidiyorlar ama ben artık yetisemiyorum hepsini doyuramiyorum ve yetisemiyorum aç kalıyorlar arada üzülüyorum ama gitmiyorlarda aynı zamanda evdede 27 tane balığım var nereye yetiscegimi şaşırdım bide tüm gün evde olmuyorum..
Bence hayvan severlerle iletişime geçip mama yardimi isteyebilirsiniz bunun icin yardimci olan dernekler var eminim yardim yapicaklardir

Yardım almayı eşim kabul etmez iki tane hayvana mi bakamiycaz diye aslında küçükken bide azken bakmak kolaydı evdeki yemekleri ertesi gün yemek yerine onlara veriyodum ama şimdi hepsi birden doymuyor

Yardım almayı eşim kabul etmez iki tane hayvana mi bakamiycaz diye aslında küçükken bide azken bakmak kolaydı evdeki yemekleri ertesi gün yemek yerine onlara veriyodum ama şimdi hepsi birden doymuyor

Para almayacaksiniz zaten mesela is yeri adresi verirsiniz kişiler internetten mama siparişi verir sizin adresinizi yazarak direkt mama gelir onlari verirsiniz. Bu yüzden ici rahat olur esinizin. İnstagramda bu şekilde bakan çok kişi var

Ve kedilere kedi evi yapabilirsiniz internette yapim videoları vardi eve girmemelerini engeller belki bu durum.

Başka aklima gelmedi bir sey simdilik

Evet gerçekten çok guzel harikalar her anları izlemeye değer

Evcil hayvanlar bölümü mevcut forumda.
Konu yanlış yerde.

Eşimle akşam bi konuşurum o yardım işini. Köpekler için eşimin yaptığı kulube var kedilerde merdivenin altına yer yaptim onlara orda duruyorlar ama bizi dışarda görünce eve girmeye çalışıyorlar

Back
X