Hayvansever hanımlar...Acil Yardım:-(

Seridina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
10.397
21.029
398
35
Arkadaşlar günübirlik Canakkaleye geldim. Kordonda takıların satıldığı bir yer var. Orada bir kedicik gördüm. Hayvancığın yavrularını almışlar. Göğüsleri süt doluymus ve cok uzgun bir hali vardı. Uc renkli bir kedi. Başka yavruyu falan emzirmiyormus. Kendine de dokundurmuyormus. Açık veteriner su anda yok :-( Eger canakkale de ikamet eden varsa lutfen bu kediyle ilgilensin. Halini görünce icim parcalandi buraya yazayım dedim belki bir yardımım dokunur bu şekilde:-(

Face hesabiniz varsa kedi manyaklari grubuna ilan acabilirsiniz süt anne arayanlar ilgilenecektir, bir sekilde yakalanir.
Canakkale belediyesine de bildirmek lazim ama su anda calisiyorlar midir bilmiyorum...

Face hesabiniz varsa kedi manyaklari grubuna ilan acabilirsiniz süt anne arayanlar ilgilenecektir, bir sekilde yakalanir.
Canakkale belediyesine de bildirmek lazim ama su anda calisiyorlar midir bilmiyorum...
Oradaki esnaf yavru kedi getirmis ama emzirmemis:-( ilan mantıklı peki belediye ne yapabilir bu konuda?

Niye hayvanların yavrularını kaçırıyor gibi alıyorlar ya of.

Aaa annesi bırakmış bunları deyip yelteniyorlar bir de.

Bir rahat bırakın, belki annesi gitti geri dönecek

duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.
Oradaki esnaf yavru kedi getirmis ama emzirmemis:-( ilan mantıklı peki belediye ne yapabilir bu konuda?

esnafta çok duyarlıymış demek ki.sağolsunlar.
Çocuklar yavruları alıyorlar. Hayvanlar da depresyona giriyor. Başka yavru istemez tabi. İnsan kendi yavrusu kaçırılsa başka yavru emzirir mi hayır. Yazık ya

+1
facebookta süt annesi olanlar benzeri gibi gruplarda var.yalnız emzirmiyormuş ya.
pet arkadaş diye bir forum syfası var orayada yazabilirsiniz.

duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.

esnafta çok duyarlıymış demek ki.sağolsunlar.

+1
facebookta süt annesi olanlar benzeri gibi gruplarda var.yalnız emzirmiyormuş ya.
pet arkadaş diye bir forum syfası var orayada yazabilirsiniz.
Ss aldım deneyeceğim iki grubu da. Teşekkür ederim. :-(

Back
X