- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Ben belediye ile irtibata gecmeyi düşündüm ama ne yapabilirler bilmiyorum :-(Insan varken seytana ne gerek ! Yazik kedicige keske bir yardimim olabilseydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben belediye ile irtibata gecmeyi düşündüm ama ne yapabilirler bilmiyorum :-(Insan varken seytana ne gerek ! Yazik kedicige keske bir yardimim olabilseydi![]()
Hayvanın durumu icler acısıydı :-( Elimizden ne gelir onu da bilmiyorum ki :-(Kıyamam ya
lütfen anneler evlatlrına hayvan sevgisi aşılasın.
Geçenlerde aynı gün içinde 2 defa çocukları uyardım biri kedinin kafasına tahtayla vurdu Bir grupta kediyi taşladı nasıl üzüldüm çocukları uyardım. Yavrularını belki çocuklar aldı Kıyamam ona ya...
İnşallah insallahhhh....Çanakkalede değilim ancak çanakkaleden iyi yürekli birileri mutlaka vardır. Yeter ki sesimizi duysunlar.
Belediyeden ziyade haysev gibi gruplar facebook uzerinden daha etkili olabilirBen belediye ile irtibata gecmeyi düşündüm ama ne yapabilirler bilmiyorum :-(
Tamam teşekkür ederim. Ona da yazayım. Peki bir şey soracağım. Bu kedicigin sütü sagilmazsa hayati tehlike oluşturur mu? Bilen var mı kızlar?Belediyeden ziyade haysev gibi gruplar facebook uzerinden daha etkili olabilir
Hayati tehlike kismini bilemem ama sonunda kotu bir surec olacagi kesinTamam teşekkür ederim. Ona da yazayım. Peki bir şey soracağım. Bu kedicigin sütü sagilmazsa hayati tehlike oluşturur mu? Bilen var mı kızlar?
Yavrum ya :-( inşallah bir şeyler yapabiliriz.Hayati tehlike kismini bilemem ama sonunda kotu bir surec olacagi kesin![]()
Keşke ya :-( Keşke...Ayy kedicik getirsinler yavrularini![]()