Haz etmediğiniz bir arkadaşınızı evlendiği için tebrik eder miydiniz?

Haz etmediğim insan arkadaş listemde kesinlikle olmaz ... Dolayısıyla tebrik etmeme gerekte kalmaz ....

Haz etmediğim insan arkadaş listemde kesinlikle olmaz ... Dolayısıyla tebrik etmeme gerekte kalmaz ....
Facebookta tahmini 200 arkadaşım var, içlerinde hiç sevmediğim ya da nötr olduğum onlarca insan var. Sizin listenizin tümü(!) sevdiklerinizle doluysa ne mutlu size :1:

ben tebrik ederim..facebookuna yazardım..ne olacak canım..iki kelime yazacaksın..büyüklük sende kalsın..

İkisinin fotoğrafını beğendim, o sayılmaz mı :1:

Bu durumda tebrik etmek cok buyuk yuce gonullulukturr, benim gozumde en azindan. Herseye ragmen saygi duyup tebrik edebilen insanlari olgun buluyorum. Herkesin yapamayacagi birsey, oyle ki siz de konu acip sormussunuz. :)
Ha tebrik etmemek, zaten haz etmiyormussun, uzak durmak da insancil bir davranis, bir yucelik yok sadece. Velhasil, ben iki davranistan biri dogru ya da yanlistir diyemiyorum. Sadece karakter meselesi. Icinden geceni yap. Tebrik etmek sana birsey kaybettirmez, zaten araniz kotuse tebrik etmemek de birsey kaybettirmez yani.

İşte tam da anlatmak istediğim buydu aslında. Çok sevdiğim biri olsa, ne olursa olsun arardım. Nefret etsem aramayı neden düşüneyim zaten. Tereddütte kaldığım için sordum. Aramaktan da vazgeçtim. Facebooktan yazarım yine de, ordan tebrik ederim biter. Zaten o da beni facebooktan davet etti, telefonla aramadı ki.. Sağol canım yine de düşüncen için...

Tabikide tebrik etmezdim.

şimdi tebrik edeceksiniz yazdığı bir cevap hoşunuza gitmiycek sonra buraya tekrar konu açıp tebriğimin karşılığı diyeceksiniz

boşuna kendinizi strese sokuyosunuz

Sorunlar KK'da paylaştıkça azalır:1:, neden strese girelim:21:

Ben olsam oralı bile olmam
ama illaki içinde biraz olsun bişey varsa
sen de onun facebookuna mesaj at yada duvarına.
Tebrik etmedi de diyemez :)
Sesini duymaktan daha iyidir

Öyle yapıcam bende sanırım. Dur hele bi gelin fotolarını paylaşsın da altına yazarım. "Bir ömür boyu mutluluklar dilerim:46: " O beni faceten çağırdı bende onu faceden tebrik ederim, dediğin gibi en mantıklısı bence de

Düğün davet aldıysam düğününede gider tebrikte ederim ,davet almadıysam bir sorun var demektir durup dururken aramazdım ,ama ilk rastladığım yerde tebrik ederdim,bunun arkadaşlığımla yada hoşlanıp hoşlanmamamla alakası olmazdı ,kim olsa böyle davranırım,sevgiler..........

Düğün davet aldıysam düğününede gider tebrikte ederim ,davet almadıysam bir sorun var demektir durup dururken aramazdım ,ama ilk rastladığım yerde tebrik ederdim,bunun arkadaşlığımla yada hoşlanıp hoşlanmamamla alakası olmazdı ,kim olsa böyle davranırım,sevgiler..........

Daveti facebooktan aldım :44: Düğünü benden 8 saat uzaklıkta bir şehirde oldu, gidemedim haliyle. Son hafta davet edilince vazgeçmiş gibi bişi oldum. İşte beni anlayan nadir insanlardan biri daha :16: Yani eğer görme şansım olursa tebrik ederdim elbet. Şimdi de facebooktan tebrik edicem. Sevmediğim biri deyince herkes düşmanım olarak algılamış. Sağol canım, ben mesajı aldım:54:..

Evet listemin tümü sevdikerimle dolu .... Listem kabarık olsun diye ..ya da başkalarının hayatını rahat rahat gözetlemek için önüme geleni eklemem ....az insan ,çok huzur :34:

Evet listemin tümü sevdikerimle dolu .... Listem kabarık olsun diye ..ya da başkalarının hayatını rahat rahat gözetlemek için önüme geleni eklemem ....az insan ,çok huzur :34:

Ben buraya buradaki insanlardan fikir almak için yazdım. Verecek bir fikrin yoksa, aklındakileri de kendine sakla. Şuraya 2 satır adam gibi bişi yazmayı beceremeyen insan, bütün arkadaşlarını çok seviyormuş, hadi canım sen git başka yerlerde salla...

Ben buraya buradaki insanlardan fikir almak için yazdım. Verecek bir fikrin yoksa, aklındakileri de kendine sakla. Şuraya 2 satır adam gibi bişi yazmayı beceremeyen insan, bütün arkadaşlarını çok seviyormuş, hadi canım sen git başka yerlerde salla...

Ayyy yazık sana .....hazmedersin yakında sıkma canını bu kadar :46:

Back
X