Hazımsızlık

gakkoyenge

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
74
15
8
24
Arkadaşlar yediğimi sindiremiyorum bulantı kusma yapıyor hazımsızlık çekiyorum ne yapmalıyım ???

Hamile misiniz? Günde 4 tane kayısı yiyorum gün kurusu ve sarı olandan. İki tane kuru incir bir büyük bardak kefir bir şişe maden suyu mutlaka hergun bunları tüketiyorum günde iki kere tuvalete çıkıyorum bu sekilde hamilym hamilelikte kabızlık çok büyük sorun hemen basur başlıyor çünkü. Bağırsaklarınzi düzenli olarak boşaltmanz lazm bosaltamazsanz böyle bulantı kusma yapar bu dediklerimi düzenli olarak deneyin olmazsa prebiyotik saseler var eczanelerde yogurta fln katılıp yeniyor onları deneyin. Tuvalet düzeniniz olursa rahat edersiniz.

Hamile misiniz? Günde 4 tane kayısı yiyorum gün kurusu ve sarı olandan. İki tane kuru incir bir büyük bardak kefir bir şişe maden suyu mutlaka hergun bunları tüketiyorum günde iki kere tuvalete çıkıyorum bu sekilde hamilym hamilelikte kabızlık çok büyük sorun hemen basur başlıyor çünkü. Bağırsaklarınzi düzenli olarak boşaltmanz lazm bosaltamazsanz böyle bulantı kusma yapar bu dediklerimi düzenli olarak deneyin olmazsa prebiyotik saseler var eczanelerde yogurta fln katılıp yeniyor onları deneyin. Tuvalet düzeniniz olursa rahat edersiniz.
Evet hamileyim 5. Haftadan itibaren çok şiddetli bulantı kusma yaşadım 3 haftada 4.5 kilo verdim ama son günlerde bu şikayetten mide bulantım var onu fatkettim yani çubuk krakeri bile yesem çıkartıyorum midemde müthiş bi gaz var maden sıyu anlık rahatlama sağlıyor yemek yiyemediiğim için de tuvalete düzenli çıkamadım dediklerinizi mutlaka deneyeceğim

Arkadaşlar yediğimi sindiremiyorum bulantı kusma yapıyor hazımsızlık çekiyorum ne yapmalıyım ???
Merhaba,ben hamileliğimin sonuna kadar çok ağır yasadim hazimsizlik ve ondan dolayi kusmayi. Tek yolu her yemekten sonra yürüyüş yapmakkti mutlaka yürüyüş öneririm. Dışarı cikmasaniz bile ki sanslisiniz bahar geliyor ben hep 70 metrekare evde yürüyüş yapmak zorunda kalmistim soguklardan dolayi :) ayrica yürüyüş dogumada artı katkısı var. Ağır gecirdigim icin hamileliği onerebilcegm tek seydir

Back
X