Hazır Cevap 😊

cicegim24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
61
162
43
36
Kızlar Merhaba
Son zamanlarda çevremdeki bazı kişilerin çocuklarımla ilgili (bence anlamsız) sorularına artık bir cevap bulamıyorum . Sen bunlara nasıl bakıyorsun , ay ikisine nasıl yediriyorsun , ay ikisini nasıl uyuttun , yok ikisini nasıl parka götürdün , yok nasıl dr a götürdün vb. bir ton manasız soru . İlk defa sorana bi sözüm yok idare ediyoruz diyorum ama her adımımızda soru yağmuruna tutulmak artık hoş gelmiyor. Benim çocuklarım şu anda çalışmıyorum tabii ki her işlerini ben yapacağım. Zaten ben baktığım için kendi yemeklerinin çoğunu kendi başına yemeye çalışan , saatlerinde kendi yataklarında uyuyan çocuklar çok şükür. Her yere güle oynaya gidip geliyoruz , benim çocuklarım bana yük değil, diyorum yok yine aynı saçmalamalar . Yardım etmek için de değil öyle olsa gelmeyi teklif ederler ya da bizi de çağır derler. Şaka gibi gelicek size ama gerçekten durum bu. Artık okkalı susturacak bir cevap arıyorum kadınlar klubünün harika kadınlarından yardım bekliyorum .

Aman boşver ya, sorun bu olmasa başka birşeyi dert edecekler. Sen okkalı bir cevap verdiğinde, o an sussalar bile kinlenip başka yerleden vurmaya çalışacaklar. Hiç girme ağız dalaşına

Niye bu kadar soruyorlar böyle bir sürü kadın var.ben de bu milyonlarca kadından biriyim herkes nasıl bakıyorsa öyle bakıyorum de .bunun için atomu parçalamak gerekmiyor 🥴
Hatta benden daha zor durumda olanlar var . Ben sıcacık evimde çocuklarımla oturuyorum , hava güzelse parka çıkıp oynayıp geliyoruz . Ben de anlamadım ki istenen cevabın ne olduğunu 😀

Nasil yapiyorsan biz de yapalim anlaminda sormus olabilirler. Pes pese 2 cocuk zor olur cunku. Kotu algilamayin

Kızlar Merhaba
Son zamanlarda çevremdeki bazı kişilerin çocuklarımla ilgili (bence anlamsız) sorularına artık bir cevap bulamıyorum . Sen bunlara nasıl bakıyorsun , ay ikisine nasıl yediriyorsun , ay ikisini nasıl uyuttun , yok ikisini nasıl parka götürdün , yok nasıl dr a götürdün vb. bir ton manasız soru . İlk defa sorana bi sözüm yok idare ediyoruz diyorum ama her adımımızda soru yağmuruna tutulmak artık hoş gelmiyor. Benim çocuklarım şu anda çalışmıyorum tabii ki her işlerini ben yapacağım. Zaten ben baktığım için kendi yemeklerinin çoğunu kendi başına yemeye çalışan , saatlerinde kendi yataklarında uyuyan çocuklar çok şükür. Her yere güle oynaya gidip geliyoruz , benim çocuklarım bana yük değil, diyorum yok yine aynı saçmalamalar . Yardım etmek için de değil öyle olsa gelmeyi teklif ederler ya da bizi de çağır derler. Şaka gibi gelicek size ama gerçekten durum bu. Artık okkalı susturacak bir cevap arıyorum kadınlar klubünün harika kadınlarından yardım bekliyorum .
biraz komplo teorisi gibi olacak ama...

bu tür sorular soran insanların hepsinin size denk gelmesi tesadüf olamaz. kesin organize bunlar. :)

Helal olsun.
Çocuktan çocuğa fark ediyor dedikleri bu olsa gerek.
Daha hiçkimse ikisiyle yalnız başına dışarı çıkmadı, çıkamaz.
Her çocuğa dikkat edecek 1 yetişkin gerekiyor bizde.
Asansöre bile binmek olay, tam bineriz biri fırlar çıkar, öbürünün peşine gitsen asansördeki kapı kapanıp başka yere gider falan filan😂
Ama helal olsun.

çok merak ediyorsan sende yap öğrenirsin derdim ben.
bir tanidigimiz benimle yaşıt uçüzleri var onlardan once bir tane daha var 4 çocuk yani .
kadin her yere gidiyor gayette mutlular,başariyor bir sekilde ben bir taneyle gidiyorum eve gelirken gözüm seğiriyor dislerim sikmaktan agriyor artik stresten.
cocuktan cocuga fark ediyor gercekten allah kolaylik versin sizede.

biraz komplo teorisi gibi olacak ama...

bu tür sorular soran insanların hepsinin size denk gelmesi tesadüf olamaz. kesin organize bunlar. :)
Geçen avm de bi çalışan “ ay ikisi de sizin mi ? Korkmuyor musunuz ? Dedi. Eşimde yanımdaydı “ neden korkucaz ki “ dedik. Anlamadım gitti 😀

Niye takıyorsunuz ki boşverin , kötü birşey demiyorlar netice de .Ne güzel işte imreniyorlardır belki size

1 yas arayla iki çocuğunu olduğuz ve ikisiyle ilgilenmenin zor olacağını düşündüklerinden soruyor olabilirler.
Bizimkilerin arası 2 buçuk olmasına rağmen bazen bende karşılıyorum bu tarz yorumlarla. Art niyet sezmedim bu sorularda.

Ancak ikisine birden yetmeyeceğinizi ima eden bir tavır varsa orasını bilemiyorum tabi.

Ya benimde aralarında 20 ay var bebeklerimin. Ama yıl olarak biri 2018 biri 2019 doğumlu. Kızım 2 yaşını geçti. Gider odasına uyur. Arkamdan ışığı kapatır herşeyi bilir ama bir o kadar da hareketli. Canı bir şey ister açar buzdolabını ne varsa döker. Ben bir lavaboya gideyim 2 dakikada her yeri darmadağın edip bütün çekmeceleri döker. Bunları yapmıyorsa çocuğunuz maşallah deyin. Ve çok uslular demeyin. Ay evet çok zor deyin, çünkü onlar bunu duymak istiyor. Aykırı olmayın yani 😂 bana da sürekli diyorlar nasıl yapıyorsun çok zor değil mi diye. Ama ben etkilenmiyorum. Bende izne ayrıldım, çocuklarıma ben bakıyorum ama bazen su bile içemiyorum. Yaramaz değil hareketli benim kızım. Oğlum emeklemeye başladı onu göreceğim 😄

Ya benimde aralarında 20 ay var bebeklerimin. Ama yıl olarak biri 2018 biri 2019 doğumlu. Kızım 2 yaşını geçti. Gider odasına uyur. Arkamdan ışığı kapatır herşeyi bilir ama bir o kadar da hareketli. Canı bir şey ister açar buzdolabını ne varsa döker. Ben bir lavaboya gideyim 2 dakikada her yeri darmadağın edip bütün çekmeceleri döker. Bunları yapmıyorsa çocuğunuz maşallah deyin. Ve çok uslular demeyin. Ay evet çok zor deyin, çünkü onlar bunu duymak istiyor. Aykırı olmayın yani 😂
İlla acıyacaklar 🤣

Ya benimde aralarında 20 ay var bebeklerimin. Ama yıl olarak biri 2018 biri 2019 doğumlu. Kızım 2 yaşını geçti. Gider odasına uyur. Arkamdan ışığı kapatır herşeyi bilir ama bir o kadar da hareketli. Canı bir şey ister açar buzdolabını ne varsa döker. Ben bir lavaboya gideyim 2 dakikada her yeri darmadağın edip bütün çekmeceleri döker. Bunları yapmıyorsa çocuğunuz maşallah deyin. Ve çok uslular demeyin. Ay evet çok zor deyin, çünkü onlar bunu duymak istiyor. Aykırı olmayın yani 😂 bana da sürekli diyorlar nasıl yapıyorsun çok zor değil mi diye. Ama ben etkilenmiyorum. Bende izne ayrıldım, çocuklarıma ben bakıyorum ama bazen su bile içemiyorum. Yaramaz değil hareketli benim kızım. Oğlum emeklemeye başladı onu göreceğim 😄
Ya bizde de oluyor yaramazlıklar ama işte sorana su bile içemedim ya da başka olumsuz bir şey demek istemiyorum. Sanki o zaman çocuklarımı şikayet ediyor gibi oluyor. İçmeyebilirim yemeyebilirim ne olacak bu benim için sıkıntı değil ki 😊

Back
X