- 30 Ocak 2017
- 15.010
- 200.749
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta regl haftamdi tam uyamadim ama önümüzdeki haftaya bomba gibi geleceğimSağlıklı Karbonhidrat Haf.
Pazar
Chocolita (diyet dışı)
TheDandelion ?
Acquaa ?
labellevie ?
M madambitter ?
yiitee ?
Pembe Lotus ?
armin83 (çiko)
espressoc (az pilav)
G gelgor (sarma)
M Mavistez ?
asliogretmen ?
Bierfi ?
Bugün işler kesat. Sıfır karbonhidratım yokBakalım ilk kimden gelecek
Bu arada yarın yeni programa geçiyoruz kızlar
Sabah serbest, akşam sıfır karbonhidrat.
iyi geceler kızlarSağlıklı Karbonhidrat Haf.
Pazar
Chocolita (diyet dışı)
TheDandelion ?
Acquaa ?
labellevie ?
M madambitter ?
yiitee ?
Pembe Lotus ?
armin83 (çiko)
espressoc (az pilav)
G gelgor (sarma)
M Mavistez ?
asliogretmen ?
Bierfi ?
Bugün işler kesat. Sıfır karbonhidratım yokBakalım ilk kimden gelecek
Bu arada yarın yeni programa geçiyoruz kızlar
Sabah serbest, akşam sıfır karbonhidrat.
Üzüm ve kuruyemiş çok olmadıysa menü fazla değil canım. Şişkinlik olunca ertesi gün tek öğün yapıyorum anca kurtarıyoriyi geceler kızlar
Sabah yine wasa yedim 1 dilim
Mantarlı omlet domates salatalık kuru domates salatası zeytin vs
Havuza indik çiğ kuruyemiş ve üzüm yedim
Akşam da misafirim vardı
Şehriye pilavı 2 kaşık
Bezelye
4-5 parça et kavurma
Otururken de yulaflı bi kraker yedim.
Bugün çok oldu umarım tartı öncesi fena olmadım ama sabahtan beri çok şiş hissediyorum
Çok su içtim karnım şişti gibi oldu. Hava sıcaktı havuzda bunaldım içtiklerimden şiştim bence. Çok yemedim kuruyemişi ama sıcaktan su ve ıce americano içtimÜzüm ve kuruyemiş çok olmadıysa menü fazla değil canım. Şişkinlik olunca ertesi gün tek öğün yapıyorum anca kurtarıyor
Yaa Ahahaha
Olsun be canım. Bakalım Sabah neler oluyor. Bende bu hafta + gelmezsem daha gelmem. Yediğim dondurmanın haddi hesabı yok. Ya İstanbulda bitter dondurma yok fark ettiniz mi? Varsa yoksa kakaolu. Yok damla çikolatalı. Orada buldum diye yedim durdum.Selam kızlar ben tum gun dikkat ettim ama
Akşam küçük bir bazlama yedim :////
Adım da az bakalim sabah tartida neler olacak
Neyse geride kaldı
Amacımız var. Doğum günü hedefim var bir şey kalmadı. 70 olmak istiyorum. 24 ünde![]()
Kortizon iğnesi ne içindi? Çok geçmiş olsun canım. Ağır kilo verebiliriz. Mutlu olmaya da devam ederiz. Sağlığımız yerinde olsun yeter kiinşallah canım hedefine yeni yaşında ulaşırsın ben salı günü kortizon iğnesi vuruldum nasıl bişey çıkacak tartıda kestiremiyorum![]()