- 30 Ocak 2017
- 14.605
- 199.818
- 598
Bir de böyle deneyelim bakalım. Duruma göre bakarızHadi bakalım gazamız mübarek olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de böyle deneyelim bakalım. Duruma göre bakarızHadi bakalım gazamız mübarek olsun![]()
Sabah yumurta kızartması
Aslında internetim var menü yazabilirim ama diyete çok dikkat edemiyorum. O yüzden yazmasam iyi olacak. Bol bol yürüyüş yapıyorum.şimdi izinlisin menü de beklemiyorum canım doğru mu
Bol su ile hızlandırBu hafta 76 görmeyi çok istiyorum. Şimdi pazartesiye kadar da zaman kazandık bu hafta iyi oldu
Her gün aynı enerjide olmaman normal değil mi. Sıcakta çocugu parka götürmek başlı başına bir spor.Kızlar kusura bakmayın ben giremedim siteye yeni tartı günümüz kutlu olsun
Dünkü menüsüm
Domates maydonoz limon ceviz bir tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara öğün
10 tane kadar badem
Akşamda semizotu yemeği yaptım bulgursuz sadece yanınada 3 yemek kaşığı yoğurt koydum
Chocolita
Nedense bugün Üzerimde çok halsizlik var dün çocuğum parka götürdüm onun peşinde koşarken spor yapamadım Sonra dedim ki kalk En azından 25 dakika spor yaptım ama bugün hiç ayağa kalkasım yok![]()