Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar kusura bakmayın ben giremedim siteye yeni tartı günümüz kutlu olsun :KK48:

Dünkü menüsüm

Domates maydonoz limon ceviz bir tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek

Ara öğün
10 tane kadar badem

Akşamda semizotu yemeği yaptım bulgursuz sadece yanınada 3 yemek kaşığı yoğurt koydum

Chocolita Chocolita

Nedense bugün Üzerimde çok halsizlik var dün çocuğum parka götürdüm onun peşinde koşarken spor yapamadım Sonra dedim ki kalk En azından 25 dakika spor yaptım ama bugün hiç ayağa kalkasım yok😞😞😞

Eklentiler

• 1000034294.webp
    1000034294.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 1
Kızlar kusura bakmayın ben giremedim siteye yeni tartı günümüz kutlu olsun :KK48:

Dünkü menüsüm

Domates maydonoz limon ceviz bir tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek

Ara öğün
10 tane kadar badem

Akşamda semizotu yemeği yaptım bulgursuz sadece yanınada 3 yemek kaşığı yoğurt koydum

Chocolita Chocolita

Nedense bugün Üzerimde çok halsizlik var dün çocuğum parka götürdüm onun peşinde koşarken spor yapamadım Sonra dedim ki kalk En azından 25 dakika spor yaptım ama bugün hiç ayağa kalkasım yok😞😞😞
Her gün aynı enerjide olmaman normal değil mi. Sıcakta çocugu parka götürmek başlı başına bir spor.

Dün akşam misafirlerimiz vardı, gece yatmadan evvel çok uykum olduğu için menümü yazamamış idim.
15 Temmuz günü yediklerim maalesef genelde diyetdışı oldu. Akşam yediğim kuru fasulye, pilav, cacık dışında,yediklerim diyetdışı idi.
(deniz kenarında gittiğimiz cafede kaşarlı gözleme yedim, akşam yemeğinden sonra da dondurma yedim.)
Adımlarım:4537
1000112001.webp

Back
X