Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel kuşum su çok güzelYarın tartıyla dönücem kızlar. Cumartesi tartı günü diye bekleyecektim ama gerek yok. Mayısa en başından temiz gireyim. Vücuduma daha fazla zulmetmek istemiyorum
Afiyet olsunSelam canlar
Çarşamba menüm
12.30 kahvaltı
2.5 yumurtadan kaşarlı çok az sucuklu yumurta
1 kapya ,3 ceri,1 salatalık ,küçük bir muz
18.00 aksam
2 tabak kısır
2 dilim kek
21.00 ara
2 bardak kekik çayı
1 avuç fıstık
1 avuç çekirdek
Su çok az
Spor 4.000 adım civarı olabilir
Saati küçük oğlum kolumda durdurmuyir ne zaman görse istiyor alıyor
Tamam canım zaten bugün daha iyiyim dediğin için seni de etiket yaptım yoksa biliyorum rahatsız olduğunu. İyi hissetmezsen ertelerizYarın iyi olursam yapacağım canım![]()
Biliyorum canım.Tamam canım zaten bugün daha iyiyim dediğin için seni de etiket yaptım yoksa biliyorum rahatsız olduğunu. İyi hissetmezsen erteleriz![]()
İyi geceler, Salı günü menüsülabellevie dünün menüsü canım
Maydanoz suyu kaynatıp içmek bende işe yarıyorGünaydın mutlu sabahlarr
Mens dönemime 6 gün kalmıs düzenli egzersize devam ama bu sabah tartıda ödem artısı vardı göstergelerde suyumu 3 3.5 içiyorum dünkü ayak üstü pirinc pilavı atıstırmasındandır muhtemel diye düşünüyorum ama yinede mens dönemi ödemi için önerileriniz var mı acaba güzel kadınlar
Boy ver bi bakim derin miGel kuşum su çok güzel![]()
Ben yoğurda yada salataya katıyorum çokom kuru denemedim . Bazen de yulaf lavaşı yapacaksam onun içine katıyorumChia tohumu soracağım bende kızlar. Kuru tüketilir mi? Boğazda kalırsa orada şişer dediler anlamadım. Siz nasıl yiyorsunuz önceden bekletmek mi gerekiyor
Geçmiş olsunBiliyorum canım.desteğin için teşekkür ederim hasta olmama üzülsem de hastalık sayesinde yeme düzeni oturtum cumartesi tartıds baya güzel fark göreceğim bence
![]()
Katınca içinde bekletip mi yiyorsun yoksa direkt yiyor musunBen yoğurda yada salataya katıyorum çokom kuru denemedim . Bazen de yulaf lavaşı yapacaksam onun içine katıyorum
Dün gelmedi mi valla unutmuşum kesinHuMIsma dünün menüsü gelmedi