Haziran 2013 annesi olarak zaaaa-yıııııffff-lıııııı-yooooooruuuuuummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi repla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

repla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
151
4
48
Guzel annelerım merhaba
Kısa yoldan konuya gıreyım
Dunyalar guzelı kızım melısım hazıran 20 de aramıza katıldı ancak hayatım herkesde oldugu gıbı eskısıne dönmedı
Ben hamılelık boyu dıyet yaptım gebelık sekerı de vardı toplam 14 kg aldım ve doguma gırdım
Ancak kırkım cıktıgında 2 kg vermıstım
Cok zor kg verıyorum
Doguma 77 kg ıle gırdım hamıle kaldıgımda 62,5 kg ıdım ancak spor yaptıgım ıcın cok fıt görunuyordum
Sımdı dıyetısyene gıttım ve dıyet lıstemı suankı kg ıle bırlıkte sızınle paylasıyorum
Mayıs ayında 58 kg olacagıma
Bana destekkk oluuuunnn
Bu arada hala emzırıyorum
Umarım faydalı olur sızede
Opuyorum $image.webp $image.webp

Guzel annelerım merhaba
Kısa yoldan konuya gıreyım
Dunyalar guzelı kızım melısım hazıran 20 de aramıza katıldı ancak hayatım herkesde oldugu gıbı eskısıne dönmedı
Ben hamılelık boyu dıyet yaptım gebelık sekerı de vardı toplam 14 kg aldım ve doguma gırdım
Ancak kırkım cıktıgında 2 kg vermıstım
Cok zor kg verıyorum
Doguma 77 kg ıle gırdım hamıle kaldıgımda 62,5 kg ıdım ancak spor yaptıgım ıcın cok fıt görunuyordum
Sımdı dıyetısyene gıttım ve dıyet lıstemı suankı kg ıle bırlıkte sızınle paylasıyorum
Mayıs ayında 58 kg olacagıma
Bana destekkk oluuuunnn
Bu arada hala emzırıyorum
Umarım faydalı olur sızede
OpuyorumEki Görüntüle 916706 Eki Görüntüle 916710

canım topiğin hayırlı olsun bu arada istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun inş.bende kilo vermek istiyorum ancak diyet yapacak iradeye sahip değilim istersen birlikte başlayalım mı hem sen bana yoldaş olursun bende sana destek olurum benim şuan 6 kilo falan fazlam var vücudum çok şekilsiz gibi geliyor bana göbeğim çok itici eskiden dümdüzdüm aynaya bile bakasım gelmiyor bunları yazarken bile bir yandan tatlıyı götürüyorum yanii :)

canım topiğin hayırlı olsun bu arada istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun inş.bende kilo vermek istiyorum ancak diyet yapacak iradeye sahip değilim istersen birlikte başlayalım mı hem sen bana yoldaş olursun bende sana destek olurum benim şuan 6 kilo falan fazlam var vücudum çok şekilsiz gibi geliyor bana göbeğim çok itici eskiden dümdüzdüm aynaya bile bakasım gelmiyor bunları yazarken bile bir yandan tatlıyı götürüyorum yanii :)

Ah mınıkalbım sorma bende cok sekılsızım kıcım basım ayrı gıdıyo hıc hayatımda boyle olmamıstım gıynmek ıstemıyorum resmen. Kıyafetlerım hep uzerıme oturan seylerdı sımdı hıcbırsey ustume olmuyor fotograf cekınmek ıstemıyorum . Bugun bır devrım. Olsun başlayalım o zaman dıyete. Ben topıgı sırf her hafta kılomu yazayım dıye actım. Her hafta persembe sabah tartılıcam.
Bu arada tatlı yıyınce ustune yogurt yersen yaga dönusme oranınazalırmıs
Ayrıca altı kılo ne kı sen hemmen verırsın canım

Ah mınıkalbım sorma bende cok sekılsızım kıcım basım ayrı gıdıyo hıc hayatımda boyle olmamıstım gıynmek ıstemıyorum resmen. Kıyafetlerım hep uzerıme oturan seylerdı sımdı hıcbırsey ustume olmuyor fotograf cekınmek ıstemıyorum . Bugun bır devrım. Olsun başlayalım o zaman dıyete. Ben topıgı sırf her hafta kılomu yazayım dıye actım. Her hafta persembe sabah tartılıcam.
Bu arada tatlı yıyınce ustune yogurt yersen yaga dönusme oranınazalırmıs
Ayrıca altı kılo ne kı sen hemmen verırsın canım

ayy canım inş.ikimizde en kısa zamanda veririz bende bugün başlıyorum senle senin listeyi tam okuyamadım ama sana zor olmazsa onu yazar mısın tatlım ya fotoğraftan okuyamadım haftada kaç kilo vermemiz gerekiyor şua an tartıldım 61.6 geldim 55 olmalıyım eskiden 38 beden giyiyordum şimdi 42 oldum 40 sıkıyor çok zor giriyorum içine zaten göbeğimi çeke çeke ve çekincede artık eskisi gibi toplanmıyor karnım 6 kilo 2 beden mi atıyor yaa her hafta paylaşırız kilomuzu hadi hayırlı olsunn diyetimiz :16:

Ahh kızlar ahh..

85 kilo ile doğuma gittim. Şuan 75 kiloyum. Doğumdan 5 kilo kaldı. Evlendıkten sonrada kilo aldım tabi malum doğum kontrol hapları bende katılıyorum size az ve sık yiyelim derim. Hatta bu ayın sonunda tartılıp resim çekelim tek başıma bende yapamıyorum yaa gaza gedlim şimdii. Normal doğum yaptım ama göbiş kaldı :))

benimde 8 kg kadar fazlam var özellikle yüz ve karın bölgem çok feci görünüyor :((
eve eliptik bisiklet aldım zaman bulursam yapmaya çalışıyorum ama günde yarım saat gerekiyor
etlili olabilmesi için ve çok yorucu. yediklerime pek dikkat edemiyorum açlığa dayanamıyorum çünkü kötü oluyorum
ee birde hala emziriyorum ve sütüm etkileniyor biraz azalttım hamurişini
haftasonları da spora gitmeyi planlıyorum ama ne kadar etkili olur bilemicem

kızlar valla benım kadar kılo alan yotur 63 kg ıdım hamıle kaldıgımda doguma gırdıgımde 88 kıloyla gırdım suan 68 ım 5 kılo fazlam kaldı ama cok ılgıncttır bu kıloyla 38 beden gıyıyorum benım kızım 4.5 ay anne sutu aldı sonra sutum olmadı bende dıyete gırdım daha dogrusu saglıklı beslendım kılo verdım ama suan gram veremıyorum

kızlar valla benım kadar kılo alan yotur 63 kg ıdım hamıle kaldıgımda doguma gırdıgımde 88 kıloyla gırdım suan 68 ım 5 kılo fazlam kaldı ama cok ılgıncttır bu kıloyla 38 beden gıyıyorum benım kızım 4.5 ay anne sutu aldı sonra sutum olmadı bende dıyete gırdım daha dogrusu saglıklı beslendım kılo verdım ama suan gram veremıyorum

Canım cok guzel kılo vermıssım dıyetını bızede yazarmısın
Ben her hafta tartılıp buraya yazıcam kızlar 4 ayda 10 kg verıcem hedefım buu

Kızlar ben ılk basta bir kaç gun gercekten actım ama bugun bıraz daha alıştım
Maksımum hazırana kdr 10 kg verırsem yetecek bana
Dıyetısyenıme sordum aç kalırsam ne yıyebılırım dedım oda yagsız patlamış mısır dedı
Bılgınız olsun

Canım cok guzel kılo vermıssım dıyetını bızede yazarmısın
Ben her hafta tartılıp buraya yazıcam kızlar 4 ayda 10 kg verıcem hedefım buu

canım ben saglıklı beslendım sadece ekmek pılav tatlı yemedık sabahları peynır yumurta yesıllık yıyorum oglen corba aksam sebze yemegı yogurt yada ızgara salata oykle yanı duzenlı dıyet yapmadım cevız kuru ıncır vs yedım canım cok tatlı ıstedıgı zaman elmaları rendeledım pısırdım ıcıne tarcın cevız 3 adette bıskuvı kırdum kendıme tatlı yaptım bu sekılde kılo verdım suan kılo vermem durdu ama zor kılo verıyorum

canım ben saglıklı beslendım sadece ekmek pılav tatlı yemedık sabahları peynır yumurta yesıllık yıyorum oglen corba aksam sebze yemegı yogurt yada ızgara salata oykle yanı duzenlı dıyet yapmadım cevız kuru ıncır vs yedım canım cok tatlı ıstedıgı zaman elmaları rendeledım pısırdım ıcıne tarcın cevız 3 adette bıskuvı kırdum kendıme tatlı yaptım bu sekılde kılo verdım suan kılo vermem durdu ama zor kılo verıyorum

Elma tarıfın cok guzelmiş bende deneyeyım
Pılav makarna hamur kek borek cıkardım bende
Vucudun bu saglıklı beslenmeye cok guzel cvp vermiş tebrık ederım
Metabolızma hızlandıran caylar ıcersen yenıden kılo vermeye baslarsın belkı
Opuyorum

repla topigin hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda diledigin kiloya ulaşırsın.

trb_61 beterin beteri var canım hiiiç kendini kilolu hissetme.ben senin doguma gittigin kiloyla hamile kaldım 115le doguma gittim.gebeligim ikizdi ama fark etmez,doktorlar tek gebelige en çok 16 derken ikizlere de en çok 18 kg alacaksın diyor.şu an hala 100ün üstündeyim çünkü süt veremedim ve dogumdan sonra depresyon geçirdim antidepresan kullandıgım için dogum sonrası verdiklerimi de aldım. iki gündür cardioya başladım.ben de buradan paylaşmak isterim durumumu kabul ederseniz.

repla topigin hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda diledigin kiloya ulaşırsın.

trb_61 beterin beteri var canım hiiiç kendini kilolu hissetme.ben senin doguma gittigin kiloyla hamile kaldım 115le doguma gittim.gebeligim ikizdi ama fark etmez,doktorlar tek gebelige en çok 16 derken ikizlere de en çok 18 kg alacaksın diyor.şu an hala 100ün üstündeyim çünkü süt veremedim ve dogumdan sonra depresyon geçirdim antidepresan kullandıgım için dogum sonrası verdiklerimi de aldım. iki gündür cardioya başladım.ben de buradan paylaşmak isterim durumumu kabul ederseniz.

Senı bende takıp edıyorum hayranlıkla bakıyorum ıkız bebeklerınle ıdare etmene hıc kolay degıl. Bu dıyet guzel ben bugun baya alıştım canlar yemedıgım seyler bıle oldu unuttugum.persembe tartılıcam bakalım nolmuşum. Su ıcıyorum gece bıle wc kalkıyorum umarım verırız hepımız

Senı bende takıp edıyorum hayranlıkla bakıyorum ıkız bebeklerınle ıdare etmene hıc kolay degıl. Bu dıyet guzel ben bugun baya alıştım canlar yemedıgım seyler bıle oldu unuttugum.persembe tartılıcam bakalım nolmuşum. Su ıcıyorum gece bıle wc kalkıyorum umarım verırız hepımız

canım ne idaresi,annemsiz yapamıyorum ki.kayınvalidemdeydim iki hafta,o da sagolsun hiç yardım etmedi.ama baktım yapabiliyorum,oyalanıyorlar artık.ama yine de yalnız kalmaya korkuyorum.o korku gitmiyor içimden.evim çok büyük,alışmışım dogumdan beri yanımda birilerine,çok zorlanıcam yalnız kalınca orası kesin.
listene baktım ama tam okuyamadım bilgisayara indireyim öyle bakayım bir de.ben de 5 sene kadar önce diyetisyenle kilo vermiş,75e düşmüştüm.zaten yapım geregi 70in altına inemiyorum.at gibi dediklerindenim ben :9:
inşallah veririm ama diz agrısı bel agrısı daha bu yaşta...

Canlarımmm
Bu sabah dayanamadım ve tartıldım
Sonuc umut verıcı
Hedefe yaklasıyorum
Ilk hedef 62 kg olmak cunku ıyı görunuyordum bu kıloda
Tartımın resmını eklıyorum
Yorumlarınızı beklıyorum $image.webp

valla süpermiş tebrik ederim. konuyu okurken nasıl olsa ben veremem deyip bi taraftan bim den aldığım ekleri götürüyordum :( ama sonuç çok güzel bi an acaba yapabilir miyim diye düşündüm?

ben hamilelikte 12 kilo aldım ama öncesinde de kilom yerindeydi boy da kısa olunca :S şöyle özetliyim154 cm 72 kiloyum bel ağrısıyla hastaneye kaldırdılar geçen hafta ama olmuyo

hamileyken tatlı yemeyen ben şimdi deli gibi tatlı, pasta yiyiorum hatta balparmağın süzme balları var ya evde tatlı bulamazsam onu dikiyorum tepeme :P eşimde mızıldanmaya başladı en önemlisi de ben kendimi kötü hissediyorum kızımla resim bile çekinemiyorum bu fobim yüzünden.... bende yapabilir miyim ki

arkadaşlar merhaba ben de 14 haziran da oğluşumu dünyaya getirdim.sezaryan oldum ve kırkım çıkana kadar 10-11 kilom kendiliğinden gitti 5 kilomkaldı daha da gitmiyor gerçi dikkat de etmiyorum ama artık aynada baktığımda karın bölgem caımı sıkıyor.nette araştırdım tarçınlı süt içmeye başladım iştahımı ve tatlı isteğimi kesti.daha yeni başladım inşallah verecem kiloları.hepimize kolaylık diliyorum:))

Canlarımmm
Bu sabah dayanamadım ve tartıldım
Sonuc umut verıcı
Hedefe yaklasıyorum
Ilk hedef 62 kg olmak cunku ıyı görunuyordum bu kıloda
Tartımın resmını eklıyorum
Yorumlarınızı beklıyorumEki Görüntüle 923519

maşallah çok güzel ama giden sudur muhtemelen,iilk haftalar çok verilir çünkü.bence alete çıkıp yag kas su oranına baktırman daha faydalı.yag mı gitti kas mı gitti ne gitti daha kesin sonuç alırsın.inşallah tamamı yagdır.

maşallah çok güzel ama giden sudur muhtemelen,iilk haftalar çok verilir çünkü.bence alete çıkıp yag kas su oranına baktırman daha faydalı.yag mı gitti kas mı gitti ne gitti daha kesin sonuç alırsın.inşallah tamamı yagdır.

Evt cnm aylık kontrolde bakılıyor onlara ama benım ıcın buda ıyı cunku dıyetısyenın yaptıgı olcumde karın bolgemde hucre dısı sıvı yanı ödem oldugu ortaya cıkmıştı onuda atmam lazım su gıtsın ıstıyorum ztn

Evt cnm aylık kontrolde bakılıyor onlara ama benım ıcın buda ıyı cunku dıyetısyenın yaptıgı olcumde karın bolgemde hucre dısı sıvı yanı ödem oldugu ortaya cıkmıştı onuda atmam lazım su gıtsın ıstıyorum ztn

tebrik ederim canım harikasın bende vermek istiyorum ama dayamıyorum yemeden duramıyorum kendime hakim olmalıyım geçen haftadan beri gram vermedim yaa :(

Back
X