Haziran 2017 Annişleri

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar Sat a göre 8 haftalik olsamda gec döllenme olmus 5 haftalik hamişim cok sükür :)
Doktor hanim tarih olarak 2 haziran dedi hayirlisiyla.
Su anda acayip bir mide bulantisi ve sabahlari kusma ile ugrasiyorum.
Ilk gebeligim. Doktora nelere dikkat etmem gerekiyo diye sordum gerek genel konularda gerekse cinsellikte.
Agir kaldirma kendini fazla yorma iyi ol. Sen iyiysen bebekte iyi dedi. Cinsellikte su anda dikkat etmem gerek önemli bi konu yokmus dahs kücük oldugu icin. Kasilma veya kramp olursa birak, kanaman olursa yapma dedi sadece.
Alttan muayene etti. Keseyi gördük kalp atislarini da gördük. Duymadik ama var oldugunu biliyoruz en azindan :)
Sizin ne gibi belirtileriniz var? Ve bana önerebileceginiz biseyler varmi Dikkat etmem geren konularda?
Malum isvicredeyim ve burdakiler kitap doktoru :D

yaaa benim de doğum tarihim 5 haziran bebeğimi de o tarihe denk getirmeyi çok istiyorum ama bakalım birazdan ilk kez doktora gideceğim doğum tarihini belirler inşallah mayıs sonundan hazirana kayarsa tam süper olur :oops:

yaaa benim de doğum tarihim 5 haziran bebeğimi de o tarihe denk getirmeyi çok istiyorum ama bakalım birazdan ilk kez doktora gideceğim doğum tarihini belirler inşallah mayıs sonundan hazirana kayarsa tam süper olur :oops:
Allah gönlüne göre versin insallah canim

Kizlar Sat a göre 8 haftalik olsamda gec döllenme olmus 5 haftalik hamişim cok sükür :)
Ilk gebeligim. Doktora nelere dikkat etmem gerekiyo diye sordum gerek genel konularda gerekse cinsellikte.
Agir kaldirma kendini fazla yorma iyi ol. Sen iyiysen bebekte iyi dedi. Cinsellikte su anda dikkat etmem gerek önemli bi konu yokmus dahs kücük oldugu icin. Kasilma veya kramp olursa birak, kanaman olursa yapma dedi sadece.
Alttan muayene etti. Keseyi gördük kalp atislarini da gördük. Duymadik ama var oldugunu biliyoruz en azindan :)
Sizin ne gibi belirtileriniz var? Ve bana önerebileceginiz biseyler varmi Dikkat etmem geren konularda?
Malum isvicredeyim ve burdakiler kitap doktoru :KK70:
Canm bende hesaplarıma göre ve inşallah bu ay tuttrduysam çalışmaları inşallah haziran 12 de bebeğim dünyaya gelicek allahım inşallah hayırlı haberler alırım ve sizde oyle

Bnim de 1 haziran kızlar hadi bakalım hepimize sağlık dolu gebelikler diliyorum. .
15 eylül de beta 2.00
19 eylül de beta 78
22 eylül de 315 olmuş
23 eylül de adet tarihimdi
Şimdi kaç oldu hiç bilmiyorum bi hafta daha bekleyip öyle muayeneye gitmeyi düşünüyorum
Sizin betalarinz kaç geldi paylasirmisiniz

Malum isvicredeyim ve burdakiler kitap doktoru :KK70:
Bende 2 haziran inş. 5 haftalık hamileyım. Cumartesı randevum var ve kese kalp atısını kacıncı hafta gordunuz?? Acaba gorurmuyum merakla beklıyotummm

Kizlar mide bulantisi ve kusmaya karsi ne yapiyosunuz?
Ben su bile icsem cikariyorum. :(

Zencefip ii gelio ama almanyadaki dr ler killanmayin demis amerika turkiye de onerio.benn2krz içtim ama bifaha icmedm.ac kalma hoc bide peynirle galeta oimonlu soda iyi gelmisti Bna

Kızlar bende 5. Haftadayım doğumum altı haziran gibi görünüyor hayırlısıyla inşallah Dün doktora gittik ultrason ile gördük keseyi iki hafta sonra ise hem kese hemde Bebek görünecek kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi :anneadayı: hepimiz güzel hamilelikler geçirir inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :anne:

Back
X