Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar herkese Günaydın bende haziran annesi olucam Rabbim nasip ederse inşallah 8 hafta içindeyim bende bulantı yok benim gibi olan varmı kendimi anormal hissediyorumda:)
Kızlar herkese Günaydın bende haziran annesi olucam Rabbim nasip ederse inşallah 8 hafta içindeyim bende bulantı yok benim gibi olan varmı kendimi anormal hissediyorumda:)
Bir gün var aramızda benim midem çok kötü. Acıkma hissimi kaybettim resmen zoraki yemek yiyorum. Fazla kaçırmazsam iyi fazla kaçırırsam lavabodayım mide bulantısıyla. büyük bir kesim geçeceğini söylüyor ama neredeyse 3 ay bitti geçen giden yok
Bir gün var aramızda benim midem çok kötü. Acıkma hissimi kaybettim resmen zoraki yemek yiyorum. Fazla kaçırmazsam iyi fazla kaçırırsam lavabodayım mide bulantısıyla. büyük bir kesim geçeceğini söylüyor ama neredeyse 3 ay bitti geçen giden yok
Ay canım.benim ya geçer inşallah tam 3 ay bitmedi ya bir kaç haftaya geçer inşallah sağlikla gelsinlerde bende grip oldum hapsurmaktan helak oluyorum dikkat et kendine
Ay canım.benim ya geçer inşallah tam 3 ay bitmedi ya bir kaç haftaya geçer inşallah sağlikla gelsinlerde bende grip oldum hapsurmaktan helak oluyorum dikkat et kendine
Benim kilom var sanırım ondan fazla yiyemiyorum. Herşeye midem bulanmıyor ama fazla kaçırınca kötü. Sana da çok geçmiş olsun grip hamilelikte geldi mi 3 ay gitmiyor diyorlardı doğruymuş bende aylardır gribim
Kızlar ne muhabbetsiz bi topik bu böyle :) hani bilgiler bilgilendirmeler
Bakın ayrıntılı ultrason araştırıyoruz şu günlerde birbirimize yardımcı olalım. Hem çom pahalı hem de herkes bu işi iyi yapamıyor önerilere ihtiyaç var :)