Haziran annesi

HAyırlı olsun,inş sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız:)
ben de yeni katılanlardanım,7+4 günlük hamileyim.

Bizde geldik teyzeleri :1: bende hamileyim 6 haftalık bugün çok gezdik biz henüz mercimekkadar bile olamasak da dedesi bebişimize beşik aldı beyaz:9:

1 yıl 3 aylık bekleyişin sonunda ben de hamileyim çok şükür.:17: Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

1 yıl 3 aylık bekleyişin sonunda ben de hamileyim çok şükür.:17: Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu

amin allah isteyen herkese nasip etsn buarada haziranda dogum yapacak kızlar ayrı yerlerde paylasım yapmayalım hepimz bıyerde toplanıp duygularımızı paylasalım

slm kızlar bende sorunlu bi dış gebeligin ardından 9 haftalık hamiletim bende 5 hazirana gelio dogumum rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve meleklerimizi hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah

merhaba arkadaşlar bende inşallah haziranda doğum yapacağım. benimki biraz riskli. kan sulandrıcı iğne vuruyorum hergün. rabbim hepimize sağ salim bebişler verir inşallah

merhaba arkadaşlar bende inşallah haziranda doğum yapacağım. benimki biraz riskli. kan sulandrıcı iğne vuruyorum hergün. rabbim hepimize sağ salim bebişler verir inşallah

rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasib eder. ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ne kullanıyorsun ?

Benim bebikimde 18 Haziran'da gelecek kısmetse :) hep bebek kıyafetlerine bakıyorum:) bir yandan da hep korkuyorum ya bebeğim beni bırakırsa diye :(

bendee 6+3 günlük hamıleyım allah ızın verırse hazıranın ortasında gelıyor. ama benı bıtırdı kusmalar bulantılar olsun yavrum ıcın dger. allah herkese nasıp etsın =)

selam kızlar. ben de 7 haftalık hamileyim. bulantı sorunum yok çok şükür ancak halsizlik çok fazla etkiliyor beni. hayırlısıyla atlatacağız bu günleri inşallah :)

Son düzenleme:
dün doktor teyzemıze gıttık kesemızı gorduk cok sukur :) daha 5 haftalıkmısız doktor teyze oyle dedı :D

Günaydınn, bende Haziran annesi olucam inşallah. 2 senelik deneme süreci sonrası çok şükür göbüşümde bebişim. Allah sağlıkla kucaklarımiza almamızı nasip etsin. 2 haftadır bende bulantılar, mide ekşimesi devam etmekte. Bir gün bir şey yararsa diğer gün yaramıyor. Yani bir gün çubuk kraker iyi geliyor ertesi gün kötü yapıyor. Bebişin ikizler burcu olacağı şimdiden belli hehehe:))

bendee 6+3 günlük hamıleyım allah ızın verırse hazıranın ortasında gelıyor. ama benı bıtırdı kusmalar bulantılar olsun yavrum ıcın dger. allah herkese nasıp etsın =)

ben seninle aynıyım sanırım canım 6+3 kalp atışlarını aldık ama bende kusma olmuyor sadece mide bulantısı oluyor ve midemde yanma oluyor. aşırı yorgunluk ve halsizlikte cabası

Back
X