Haziran ayı hamişleri burayaaa... :)))

ben de tüp bebekle hamişim şükürler olsun RABBİME,yarın hayırlısıyla ALLAHın izniyle kalp atışlarını dinliycez,bebişim iyidir ve herşey yolunda gidiodur inşallah,insanın ikide bi bakası gelio neler oluo orda die, şöyle evde bi ultrason olsaydı :1: bu güzel kandil gecesinde RABBİM hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın,sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,ve isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah,amin..:emir_bebek::49::3:

ben de tüp bebekle hamişim şükürler olsun RABBİME,yarın hayırlısıyla ALLAHın izniyle kalp atışlarını dinliycez,bebişim iyidir ve herşey yolunda gidiodur inşallah,insanın ikide bi bakası gelio neler oluo orda die, şöyle evde bi ultrason olsaydı :1: bu güzel kandil gecesinde RABBİM hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın,sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin,ve isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah,amin..:emir_bebek::49::3:

amin inşllh cnm...

bugün bizim evlilik yıl dönümümüz berat kandili ve ben evde yaptıgım gebelik testinde hamile oldugumu öğrendim =) 16 mart doğum tarihi muhtemelen

hadi hayırlı olsun :)) mübarek gecede müjdeyi aldın hayırlısıyla doğurmakta nasip eder allah inşşlh

bende kısmetse 2.kez anne olacağım.pazartesi kontrole gidicem.kese oluşmuş ama daha kalp atışını göremedik.inşallah hepimizin önce sağlıklı sonra hayırlı evlatları olur...

arkadaşlar benimde sat 1 hazirandı 3 temmuzda eşime doğum günü sürprizi yaptım...yüce Allahım nasip ederse inşallah şu anda 4+6 haftalık hamileyim...salı gününe randevumuz var sabırsızlıkla bekliyoruz...Allahım isteyen herkese nasipn etsin bu duyguyu...

Ve 1,5 yıllık bekleyişten sonra ben de hamileyim. Tahlilimi 3 temmuzda yaptırdım , B-hcg 2338, tatilde olduğum için henüz doktora görünemedim. Haftaya inşallah.

Veee sonundaaa bende 2.Klomen +ovitrille+progestan kullanımı ile hamile kaldım ama hala inanamıyorumm çokk ama çokk mutluyum hayırlısı olsun inşallah

hayırlı olsun güzel anneler inşallah doğdukarı günü de görürüz hayırlısıyla ben bugün gidicem kalp atışları için inşallah duyarım o pıt pıtları :16:

senin adına üzüldüm ama her şey de bir hayır vardır bende bundan önceki gebeliğimde 7 haftalıkken düşürmüştüm dr um eğer gelişimde bir sorun varsa gebelik sonlanır demişti..kendini sakın üzme dilerim
allah gönlüne göre versin ..

Back
X