Haziran ayı yumurtlama gününü bekleyenler

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
163
benim gibi yumurtlama gününü bekleyen var mı? :)

Ben varimmmmmmmmmmmmm

suan siklusumun 12. günündeyim veeeeeeee

maclar son hizla devam ediyor

bende varım bu gün adetimin üçüncü günü bir an önce bitsede başlasak çalışmalara.

bende varım bu gün adetimin üçüncü günü bir an önce bitsede başlasak çalışmalara.

kaç aydır deniyorsunuz. ben geçen ay denedim ilk defa. tuhaf şeyler oldu ara kanama filan :s sonra 30 mayısta tekrar adet oldum 2 gün önce bitti işte. bekliyorum ne zaman başlasak acaba :)) geçen ay öyle olunca hevesim kırıldı

canım denemelerde yeniymişsin daha benim bu ay 10. ay olacak ve her ay farklı farklı şeyler hissediyorum sanırım psikolojik hepsi inşallah sonunda yüzümüz gülsünde razıyım herşeye

sitede bir konuda şu yazıyı okudum kopyalıyorum

"1gün durup bir gün beraberlik.ya da 2 gün durup 1 gün beraberlik dedi.
hamilelik beklentisiyle ilişkiye sakın girmeyin. yüzde yüz değil yüzde 200 olumsuz etkilersiniz.bu tıbben böle dedi. ne zman adet olacam diye düşünmeyin,o zaman adet olursunuz dedi.."

gerçekten de öyle ben denemelerden birkaç gün sonra sürekli bakıyorum kan geldi mi gelecek mi. sonra adet oluyorum

geçen ay 1 mayıstı adetim sonra 16 mayısta kanama oldu sonra 30 mayıs tekrar şimdi bitti işte tekrar deneyeceğiz. senin de böyle olmuş muydu? 1 yıl denemeden doktora gitmeyin yazıyor bir de. peki bu sitede arkadaşlar yumurta çatlatma iğnesinden filan bahsediyorlar. doktora gittim yumurtam şu kadar büyümüş filan diyorlar. her ay doktora gidip yumurtalarına mı baktırıyorlar :)

benim başıma hiç boyle ara kanamalar filan gelmedi ama sürekli hamilemiyim değilmiyim düşüncesiyle bazen 3-5 günlük gecikmelerim oluyor.evet 1 yıl dolmadan doktorlarda çok ilgilenmiyor açıkçası.bende gittim bikaç kez doktora hiç bir sorun görünmüyor şuanda bişey yapmaya gerek yok denildi.evet canım bende bu ay yumurta takibi yaptıracam doktor ne kadar büyüdüğünü çatlayıp çatlamadığına bakacak ve gerek duyarsa ilaç yada çatlatma iğnesi uygular

ona nasıl ve kaçıncı günler bakıyor canım

kızlar 6 haziranda adet oldum benim ovülasyon zamanım kesin olarak kaçtır?

tam ortası diyorlar ama ben herkesin farklı olduğuna inanıyorum. ben bugun 10.gündeyim ama eşimle konuşmuyoruz. ben bu ayı da kaçırdım sanırım. darısı sizlerin başına. canım bence 8.günden itibaren başla

arkadaşlar yumurtladınız mı :=)

ben 13.gündeyim. 2 gündür ara ara akıntım oluyor. yumurtladım mı acaba :) takvimlere göre 14 haziran yumurtlama günüm. siteden de öğrendiğim kadarıyla yumurtladıktan sonra akıntı kesiliyormuş sanırım. sizler ne yaptınız? son gelişmeler neler

Son düzenleme:
takvim genel birşey söylüyor. kişiden kişiye değişiyormuş canım.

bu arada benim 20 haziranda yine kanamam oldu

şimdi temmuz yumurtlamayı bekliyorum bakalım. 2 gündür az az akıntı var ama yoğun değil. senin durum ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…