Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varimmmmmmmmmmmmm
suan siklusumun 12. günündeyim veeeeeeee
maclar son hizla devam ediyor![]()
bende varım bu gün adetimin üçüncü günü bir an önce bitsede başlasak çalışmalara.
kaç aydır deniyorsunuz. ben geçen ay denedim ilk defa. tuhaf şeyler oldu ara kanama filan :s sonra 30 mayısta tekrar adet oldum 2 gün önce bitti işte. bekliyorum ne zaman başlasak acaba :)) geçen ay öyle olunca hevesim kırıldı
sitede bir konuda şu yazıyı okudum kopyalıyorum
"1gün durup bir gün beraberlik.ya da 2 gün durup 1 gün beraberlik dedi.
hamilelik beklentisiyle ilişkiye sakın girmeyin. yüzde yüz değil yüzde 200 olumsuz etkilersiniz.bu tıbben böle dedi. ne zman adet olacam diye düşünmeyin,o zaman adet olursunuz dedi.."
gerçekten de öyle ben denemelerden birkaç gün sonra sürekli bakıyorum kan geldi mi gelecek mi. sonra adet oluyorum![]()
geçen ay 1 mayıstı adetim sonra 16 mayısta kanama oldu sonra 30 mayıs tekrarşimdi bitti işte tekrar deneyeceğiz. senin de böyle olmuş muydu? 1 yıl denemeden doktora gitmeyin yazıyor bir de. peki bu sitede arkadaşlar yumurta çatlatma iğnesinden filan bahsediyorlar. doktora gittim yumurtam şu kadar büyümüş filan diyorlar. her ay doktora gidip yumurtalarına mı baktırıyorlar :)
benim başıma hiç boyle ara kanamalar filan gelmedi ama sürekli hamilemiyim değilmiyim düşüncesiyle bazen 3-5 günlük gecikmelerim oluyor.evet 1 yıl dolmadan doktorlarda çok ilgilenmiyor açıkçası.bende gittim bikaç kez doktora hiç bir sorun görünmüyor şuanda bişey yapmaya gerek yok denildi.evet canım bende bu ay yumurta takibi yaptıracam doktor ne kadar büyüdüğünü çatlayıp çatlamadığına bakacak ve gerek duyarsa ilaç yada çatlatma iğnesi uygular
ona nasıl ve kaçıncı günler bakıyor canım[/QUOTE
ben de merak ettim birileri bu konularda aydınlatsa keşke :)
benim gibi yumurtlama gününü bekleyen var mı? :)
kızlar 6 haziranda adet oldum benim ovülasyon zamanım kesin olarak kaçtır?
bende bekliyorum bugün 12.günüm adetlerim 31-32 günde bir oluyor.