Haziran Ayında 72 kilo Olacağım

emnyzk

Sözün bittiği yerde bekliyorum
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
786
1.174
43
36
Merhaba arkadaşlar,
Ben Emine, şu an 90 kiloyum.Daha önce de kilo verme çabalarım oldu, hatta bir ara 79 kiloya kadar indim ama istikrar sağlayamadım, moralim bozuldu, misafir geldi gibi sebeplerden diyeti tamamen bıraktım.Sonra cuma yarışmalarına başladım, orada da aynı...Bıraktım diyeti falan.Neden bırakıyorum ben bunu diye düşünüyordum, sonra birden böyle başlayıp da bıraktığım şeyleri düşündüm:
1.Araba kullanma(şimdi kullanıyorum.)
2.Tez yazma( ertelemede)
3.Kilo verme
4.İngilizce öğrenme

Bunlar benim hayatta başarısız olduğum noktalardı, düşüncelerim her tarafa bölündüğü için hiçbirini tam olarak yapamıyordum.Zaten insülin direnci ve pko ile uğraşmaktan iyice bezmiştim.Diyetteki diğer bir bıktırıcı unsur çevremdekilerdi.Ülkemizde herkes diyetisyen olduğu için ne yapsam beğendiremiyordum, tabi bu da bir süre sonra motivasyonumu iyice düşürüyordu. Şimdi umrumda değil kimse.Bu sefer açgözlü davranıp bir haftada 2 kilo vermem lazım falan demedim, sakin sakin vereceğim kilomu, kendime stres yaratmayacağım, ayda iki kilo vereceğim sadece, fazlası olursa ne ala ama hedefim iki kilo olacak.Böylece kendi kendimi yiyip bitirip , ben zaten zayıflayamıyorum, triplerine girmeyeceğim.Kendimi çok seveceğim, hatta bu sefer en çok kendimi seveceğim.Buraya kadar duygusal olan kısımdı.

Gelelim ne yapmayı düşündüğüme, haftada 3 gün tempolu yürüyüş yapmayı düşünüyorum.Havalar soğuyacağı için evde leslie yapabilirim.Olabildiğince ekmeği, tatlıyı, paketli ürünleri hayatımdan çıkaracağım.Önümüz kış olduğu için iki öğün beslenebilirim, hatta bazen oruç da tutabilirim.Meyveyi her gün yiyeceğim çünkü o zaman hastalanmıyorum.Sebze, baklagil, et ve karbonhidrat yemeklerini dönüşümlü olarak tüketeceğim.Bir şeyler yapacağım işte.Beslenmeme dikkat ettiğim gibi uyku düzenime, evimin düzenine, insan ilişkilerini de dikkat edeceğim.Yukarıda madde olarak yazdığım her şeyi öğreneceğim.Aklımda yarım bırakılmış bir şey kalmayacak.

Evet artık bugünkü menümü yazabilirim:

Kahvaltı : Yok (Sabah kalkınca hemen kahvaltı yapamıyorum,sonra da simit falan yememek için yapmadım artık.)
Öğle:bir kaşık patates püre, bir kaşık pırasa, bir kase yoğurt, iki ayran, turşu
Ara: şekersiz Türk kahvesi
Akşam: Et yemeği, çorba

Bugün leslie yapacağım.45 dk' lık olandan.Yarın daha iyi bir menü ile karşınızda olacağım.

önemli olan gerçekten başlamak...bende daha önce defalarca başladım ve hashimoto ve pko olduğu için nedeni bunlara bağlayıp hep vazgeçtim. artık vazgeçmek yok. 1.5 ayda 7 kilo verdim ve devam ediyorum.

önemli olan gerçekten başlamak...bende daha önce defalarca başladım ve hashimoto ve pko olduğu için nedeni bunlara bağlayıp hep vazgeçtim. artık vazgeçmek yok. 1.5 ayda 7 kilo verdim ve devam ediyorum.

Çok güzel vermişsin maşallah ya.

Evet bugün mükemmel bir kahvaltı ile güne başladım.Öğle yemeği yemedim sadece az şekerli kahve içtim.Akşam da dün yediğim et yemeği vardı.İki saattir temizlik yapıyorum spora saymam keşke onu.Belimi ağrıttı çünkü.Haftaya bugün pazartesi tartılacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…