haziran ayında hamile olduğunu öğrenenler ...

denizerrin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
3
0
16
Kırklareli
merhaba kızlar ben şuan 4 haftalık gebeyim .Doktora gittik ve keseyi göremedi .2 hafta sonra tekrar gideceğiz.Keseyi ve kalp atışlarınıda duyabileceğimizi söyledi.Çooookkk heyecanlıyım.İnşallah bir sorun çıkmaz.

merhaba ben 5+2 hamileyim ancak doktor vajinal ultrasyondan baktıgı halde yolk sac ı ve bebegi göremedi.. erken daha diyebilirsiniz ama benim kesem 11 mm yani 10 ve üstünde yolc sac en azından görülmeliydi haftaya gidicem hala yoksa alıcaklar boş gebelik diye :(( bunu yaşayan arkadaşlar var mı?

merhaba ben 5+2 hamileyim ancak doktor vajinal ultrasyondan baktıgı halde yolk sac ı ve bebegi göremedi.. erken daha diyebilirsiniz ama benim kesem 11 mm yani 10 ve üstünde yolc sac en azından görülmeliydi haftaya gidicem hala yoksa alıcaklar boş gebelik diye :(( bunu yaşayan arkadaşlar var mı?

merhaba canım 6 ay önce benımde başıma geldı kese 15mm iken 8 haftalık gebeydım boş gebelık gerçekleştı. Kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdı tekrar gebeyım 4 haftalık umarım tekrar yaşamam o gunlerı .

merhaba canım 6 ay önce benımde başıma geldı kese 15mm iken 8 haftalık gebeydım boş gebelık gerçekleştı. Kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdı tekrar gebeyım 4 haftalık umarım tekrar yaşamam o gunlerı .

çok üzüldüm geçmiş olsun dilerim bu bebegin gerçek olur.. ben atlatamıyorum herşeyin farkındayım ama kabullenmek çok zor :( bi mucize bekliyorum resmen

Canım tek bir doktorun dediğine bağlı kalarak hareket etme lütfen başka doktorlara da git baktır.

Canin burda nice arkadaslar vari dr 10 haftada bos gebelik demisti kurtaj olacaksin demisti ama o baska bir dr gidip cok guEl guden bir hamilelik oldugu ve bebegin kalp atisini bile duymustu acele etme dua et baska dr git derim insallah hersey yolundadir

inşallah 14 haziranda bizde bebişimiz olduğunu öğreniriz.
taze hamişlerimizi tebrik ederek sağlıcakla kucaklarına almalarını dilerim.

bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun :16: ..bazı ultrason cihazları eski olduğu için görünmüyor..benimde bebeğimin çoktan görünmesi gerekirken görünmemişti aynı gün cihazlarının daha yeni daha iyi olduğunu bildiğim başka yere gittim ve orada çok şükür bebeğimi gördük.. bir arkadaşında dediği gibi başka doktorlarlada mutlaka görüşün...

Canin burda nice arkadaslar vari dr 10 haftada bos gebelik demisti kurtaj olacaksin demisti ama o baska bir dr gidip cok guEl guden bir hamilelik oldugu ve bebegin kalp atisini bile duymustu acele etme dua et baska dr git derim insallah hersey yolundadir

sabriya çok sagol inan biraz daha umutlandım inşallah dediginiz gibi olur ilk bebegim bu ve kaybetmek istemiyorum..

merhaba arkadaşlar .Doktora gittim bana 5.5 haftalık gebe olduğumu söyledi.Kalp sesini duymaya çalıştı.Ama duyamadık bir açıklamada yapmadı.Coraspin 100 mg başlayalım dedi. Kullanmaya başladı ama sorular aklımda dönüyor duruyor.Bir anda mide bulantısı beni mahfederken bir yandan kalp sesini duyacağımızı umutlandıran doktor iç bir açıklamada yapmıyor.İkinci boş gebelık yaşamak istemiyorum.Şimdi perşemeyi bekliyorum

kanda bthcg 1500-2000 olmadan kese görünmüyormuş canım..kal sesi de 8. haftada ancak görünüyormuş.yani biz acele ediyoruz:))

Merhabalar, sanırım ilk bebişler olduğu için heyecanla hemen görmek istiyorsunuz. Benim oğlum şuan 3 yaşında, haziran ayında ikinci gebeliğim gerçekleşti.:nazar: Adet tarihim gecikmesine gerek kalmadan, gebelik belirtilerinden hemen hamile olduğumu anladım. Zaten 3 aydır folic kullanıyordum, planlı bir bebekti. Adet tarihim geçti, fakat ben kan vermeye bile gitmedim.( Ama ilk bebekte adet tarihim geçmeden hemen koşa koşa gitmiştim ve aynı sizde olduğu için hiç bir şey görememiştik:1:) bu sefer 8'e kadar bekledim ve bu hafta başında doktora gittim, çok şükür her şey normal, bebişimin kalp atışını dinledim. özetle çok acele etmenize gerek yok, sabırla bekleyin 2-3 hafta daha..İnşallah bir sorun olmadan dinlersin pıt pıt atan minik kalpleri...

merhaba hayırlı olsun.bende aranıza yeni katıldım 5 haftalık hamile olduğumu ögrendimm:):):)perşembe doktora gideceğim çok mutluyum şükürler olsun:)

Merhaba arkadaslar Ben 23 haziranda idrar testi yaptim ve 2 cizgiyi gorduk :) ancak 1 temmuzda doktora gittim keseyi gordugunu soyledi fakat baska hicbirsey demedi. Acikcasi tatmin olmadim. 8 temmuzu bekliuorum farkli bir doktora gitmek icin. Insallah hersey yolundadir ;)

Back
X