- Konu Sahibi denizerrin
merhaba kızlar ben şuan 4 haftalık gebeyim .Doktora gittik ve keseyi göremedi .2 hafta sonra tekrar gideceğiz.Keseyi ve kalp atışlarınıda duyabileceğimizi söyledi.Çooookkk heyecanlıyım.İnşallah bir sorun çıkmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben 5+2 hamileyim ancak doktor vajinal ultrasyondan baktıgı halde yolk sac ı ve bebegi göremedi.. erken daha diyebilirsiniz ama benim kesem 11 mm yani 10 ve üstünde yolc sac en azından görülmeliydi haftaya gidicem hala yoksa alıcaklar boş gebelik diye( bunu yaşayan arkadaşlar var mı?
merhaba canım 6 ay önce benımde başıma geldı kese 15mm iken 8 haftalık gebeydım boş gebelık gerçekleştı. Kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdı tekrar gebeyım 4 haftalık umarım tekrar yaşamam o gunlerı .
Canin burda nice arkadaslar vari dr 10 haftada bos gebelik demisti kurtaj olacaksin demisti ama o baska bir dr gidip cok guEl guden bir hamilelik oldugu ve bebegin kalp atisini bile duymustu acele etme dua et baska dr git derim insallah hersey yolundadir