Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Kızlar nolur acil crvap pazartesi transfer oldum kahverengi bir şey geliyor ilk defa böyle bir şey görüyorum çok korktum bu ne olabilir hardal rengi kahverengi afedersiniz değişik koku

İyi günler hanımlar bizde bu ayın 1 ne başladık yarın yumurta toplama günüm 15/16 tane yumurta gelişmiş görünüyor umarım toplarken hepsini toplayabilir ve şans artık diye ümit ediyorum. Bende Gonal-f kullandım ilaveten menopur 75 ve Cetrotide 250 kullandım dün akşam en son gonapeptyl iğne iki tane aynı anda yaptım bugün çok şükür her hangi bir iğne falan yok sadece gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyeceğim inşallah hepimizin ki hayırla ve kolaylıkla sonuçlanır ♥️
Merhaba benimde yumurta toplama günüm bugündü. 15 tane yumurtam toplandı senin kaç tane toplandı ağrın falan var mı hangi merkezde tedavi oluyorsun

Merhaba benimde yumurta toplama günüm bugündü. 15 tane yumurtam toplandı senin kaç tane toplandı ağrın falan var mı hangi merkezde tedavi oluyorsun
Merhaba 7 tane toplandı normalde 18 tane görünüyordu fazla büyümüş dedi Dr kmaraş merkez tıp fakültesinde yaptırdık. Ağrım falan da yok şükür sadece lavaboya çıkınca hafif lekelenme oluyor şimdilik

Merhaba 7 tane toplandı normalde 18 tane görünüyordu fazla büyümüş dedi Dr kmaraş merkez tıp fakültesinde yaptırdık. Ağrım falan da yok şükür sadece lavaboya çıkınca hafif lekelenme oluyor şimdilik
18 tane görünüyordu ama 7 tane mi toplanmış fazla büyüyünce toplamıyorlar mı duymamıştım hiç. Geçmiş olsun canım. Benim kasık ağrılarım var tuvalete çıkarken de zorlanıyorum hala inşallah geçer bi an önce

Afedersin bir de zar gibi bir şey geldi :/ şimdi bir şey yok gibi. Aradım ilaçlarını aksatmadan devam et şuan yapabileceğimiz bir şey yok dedi.
Allah Allah neden acaba bilemedim ki cnm bnde cok deneyimsizim transfer islemi olmadi benim henuz neden olurmus sebebini soylemedilermi devlettemi tedavi goruyorsun

Allah Allah neden acaba bilemedim ki cnm bnde cok deneyimsizim transfer islemi olmadi benim henuz neden olurmus sebebini soylemedilermi devlettemi tedavi goruyorsun
Ya muhtemelen progestan kapsülü attım içeride de hafif bi kanama var sanırım o şekilde bir renk altı progestanla birlikte. İlaçlarını aksatma dinlen dedi. Öyle yapıyorum canım bende. Şuan gelmiyor şükür

Back
X