Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz
Benim bu transferde ben bekliyordum çok sıkışmışsın rahme baskı olmasın direkt çık tuvalete diye kaldırdılar. İlkinde hiç hiç tutamamıştım 10 dk yine iyi dayanmışsın valla
Yok kuzum aynı şeyleri dediler bana da hafif lekelenme olabilir dediler ama kanama olursa haberimiz olsun dediler az önce çok hafif lekelenmem oldu bi tırstım ama devamı gelmedi şükür.
Oksapar iğne, protex mi ne progesteron iğnesi işte bir de progestan fitil ve folik asit kullanıyorum
Yok kuzum ama dondururken iyi kalite demiştiler ben sormadım açıkçası kalite bence önemli değil. Burda en iyi kaliteler oldu tutmadı en kötüler tuttu çok gördük.