Haziran - Temmuz İrenbeye giden var mı

Tsfm01

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
1.683
762
323
Arkadaşlar ben bugun gittim Kaan beye. Sebepsiz infertilite. 2kimyasal gebelik geçirdim ama biraz bana aceleci olma dedi. Şaşırdım yaşım 33 eşim 37.2yılı geçiyor evlilik. Anlamadım neden öyle dedi. Giden var mı acaba irenbeye. Bilgi paylaşımı yapalım. 5tane vitamin verdi. Bi ay sonra adetle gel yine dedi

Ben de bu hafta gidicem ama İsmail küçüke gidicem irenbede. Sen on gorusme yapmis mıydın canım Kaan bozkurtla

Ben de bu hafta gidicem ama İsmail küçüke gidicem irenbede. Sen on gorusme yapmis mıydın canım Kaan bozkurtla
Yaptım canım dün. Hem ön görüşme sonra da muayene yapıverdi işte. Aydından geliyoruz biz hadi bidaha git gel olmasın diye

Peki adetli miydin. Tahlillerini falan götürmüş muydun
Evet canım adet yeni bitmişti yani 5.günüm dü. Benim testlerim hepsi gecen ay tarihli yeni aşılama yaptırdığım için testlerimin hepsi hazırdı. Sen izmirde mi yaşıyorsun

Ben İzmir dışından gelicem. İki olumsuz asilamam var. İki yıla yakındır hamile kalamiyorum. Peki sen?

Bazen ümitsizliğe düşüyorum bilmiyorum. Gözümde büyüyor. Ama evimizin neşesi hayırlı bir evlat hayali bile güzel

Valla benbde iki asilama olmadi tup bebek de tutmayabilir diyorum bazen Sende veya eşinde herhangi bir sıkıntı var mı. Yoksa sebepsiz infertilite mi

Back
X