Haziranda çift çizgiyi Görmek Isteyenler Buraya

superisi663

evli mutlu 3 çocuklu :)
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
174
1
641
Arkadaşlar mayıs 10 hastalandım senağlama inşallah haziran ayında çift çizgi olurrrrr

cnmmmmmmm listeyi kim yapıyor beimde 22 mayıs beni de eklea.syin
inş bu sefer hamiş olurum ya :nazar:inş:emir_bebek::asigim:

kızlar geçen hafta salı adet oldum haziran ayı başında aşılama olacam ve ay sonuna yakında test yapacam adet olmak istemiyorum kızlar haziranda anne olayımmm benide ekleyin listeye

:teytey:arkadaşlar benide alın4 haziranda aşılamam var.10 ğün sonrada belli olur. Yani haziranin 14veya15 de gebe olup olmadıgımı öğrenecem.Allahım isteyen herkese versin.inş.tutar.İlk aşılamam olcak.arkadaşlar hepinizin haziranda hamilelik haberlerinizi bekliyorum......hamileyimmmmmmmmm..... diye bagıra bagıra gelelimmm. İNŞALLAHH...........

:teytey:arkadaşlar benide alın4 haziranda aşılamam var.10 ğün sonrada belli olur. Yani haziranin 14veya15 de gebe olup olmadıgımı öğrenecem.Allahım isteyen herkese versin.inş.tutar.İlk aşılamam olcak.arkadaşlar hepinizin haziranda hamilelik haberlerinizi bekliyorum......hamileyimmmmmmmmm..... diye bagıra bagıra gelelimmm. İNŞALLAHH...........

bende haziranda aşılama yaptırcam cnm ilk aşılamam klomenle oldu şimdi iğneli olacak 29 mayısda hapım bitecek...ve adetimin 2 günü başlayacaz iğnelere
sanırım 5-6 haziran gibi başlanacak iğnelere 5 gün sürecek iğne sonra çatlama iğnesi ve aşılama sanırım ben ay sonu öğrenecem sonucu inş...........bu sefer olacak

Canım inş. iyi haberlerle gelirsin.Aynı zamana dek geliyor ikimizin aşılaması inş. gebe kalırsın .Beni haberdar et .Olurmu.Bende sana hber veririm .İnş haziranda gebeyiz DIRIMKIZI... ALLAHIM İSTEYEN HERKESE NASİB ETSİNNNNN........
a.s.

Malatyalimm Inş Hepimiz Haziranda Gebeyiz. Birbirimize Dua Edelim . Ben Gebe Kalcagima Inaniyorum Sizde Inanin .moralinizi Bozmayin .rabbim Verecektir Elbetttt...

bu ay ümitliydim ama yine adet oldum 3 aydır deniyoruz ben artık kendimden şüphe duymaya başladım benide ekleyin listeye umarım haziranda çift çizgiyi görürüm

bu ay ümitliydim ama yine adet oldum 3 aydır deniyoruz ben artık kendimden şüphe duymaya başladım benide ekleyin listeye umarım haziranda çift çizgiyi görürüm

cnm benim inş...görürsün 3 ay daha erken bekle en az 6 ay olsun olmadı bir dok.göründe
yolunu çizersin
ben 10 ay oldu bir aşılama oldu haziranda kısmetse 2. aşılama olacak..

cnm benim inş...görürsün 3 ay daha erken bekle en az 6 ay olsun olmadı bir dok.göründe
yolunu çizersin
ben 10 ay oldu bir aşılama oldu haziranda kısmetse 2. aşılama olacak..

sağol canım bakıyorumda benim daha çok yeni senelerdir uğraşanlar var onları görünce diyorum ben daha çok yeniyim dr şimdiden gitmek istemiyorum ağustosta 3 sene olucak evleneli çevrem doğalolarak soruyor problem kimde kısırmısın neden olmuyor bu kadar zamandır cevap vermek o kadar ağrıma gidiyor ki.Borç ödeyelim derken çoğu şeyden vazgeçtik ama anladım ki çok hata yapmışım.her gün biri hamileyim diye haber veriyor o zaman iyice moralim bozuluyor allahtan hayırlısı rabbim isteyen herkese versin
a.s.

3 mayısta adet oldum. haziranda inşallah benle beraber tüm bebek isteyenler çift çizgi görür. beni de eklermisiniz..

sağol canım bakıyorumda benim daha çok yeni senelerdir uğraşanlar var onları görünce diyorum ben daha çok yeniyim dr şimdiden gitmek istemiyorum ağustosta 3 sene olucak evleneli çevrem doğalolarak soruyor problem kimde kısırmısın neden olmuyor bu kadar zamandır cevap vermek o kadar ağrıma gidiyor ki.Borç ödeyelim derken çoğu şeyden vazgeçtik ama anladım ki çok hata yapmışım.her gün biri hamileyim diye haber veriyor o zaman iyice moralim bozuluyor allahtan hayırlısı rabbim isteyen herkese versin
a.s.

cnm benim kimseye cvp verme yaa ben 23 haziranda 6 senemi doldurcam senin gii hekes sordu herkese sizmi bakacaksınız dedim ev aldım borcunu ödedim buda bebeğim için
sıkıntısız büyün diye yaptığım bişey 10 aydır uğraşıyorum dokotr doktor geziyoruz eşiminde benimde problemlerimiz var soran olursa ikimizinde sorunu var diyorum
hiç üzme kendini olacak daha çok yenisin karamsarlık bu işin çözümü değil cnm
umut çözüm unutmaa:1hug:

10 mayıs adet tarihi amaaaa 10 haziranda olmuyacağım inş hamiş müjdesi vereceğim cuma kesin dr ye gidiyooorum

Günaydın miletttttttttttttttttt hihoyyyt :jeyyar: :sm_cool:
9 HAZıRAN
benide ekleyin listeye

canım bende bayadır bekliyorum nerdeyse bir yıl oldu korunmuyoruz hala tık yok. ben kiloluyum doktor zayıfla dedi. 75 kilo o yüzden dir belki dedi başka bir promlem yok ama inşallah olur ya hepimiizin yüzü güler canlarımsenağlamasenağlama

Back
X