- 31 Mart 2019
- 92
- 51
- 38
- 33
- Konu Sahibi Meryemtuba
Haziran 22 de çift embriyo transferi oldum test günüm 7 temmuz benim gibi bekleyenler varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuyruk sokumu ne alaka demi bende kendim kuruyorum sandım ama harbiden ağrı girip çıkıyor ne alaka yaMerhabalarhayırlı olsun öncelikle bende dün 16.30 da transfer oldum ilk denemem 1 adet dondurulmuş 4AA kalitesinde embriyo transfer edildi benimde 8 Temmuz sonuç öğrenme günüm umarım hepimiz için hayırlısı olur güzel pozitif sonuçlar alırız
belirtin var mı ben bu sabah kuyruk sokumumda bi ağrıyla uyandım kahvaltı için masaya oturdum ama o kadar çok rahatsız etti ki kalkıp uzandım sonra geçti şuan iyiyim beslenmeme çok dikkat ediyorum bol su içiyorum akşamları mutlaka süt içiyorum çiğ badem ceviz fındık kayısı yiyorum kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta avakado bol bol besleniyorum öğünlerimde öğlen ve akşam balık fasülye nohut yoğurt ayran tüketiyorum dünden beri 1 saat yatıp 15 dk falan yürüyorum evin içinde yavaş yavaş hareketlerle onun dışında hep bişeyler yiyorum zaman geçmiyor çünkü
![]()
İnşallah pozitif sonuçlanır hepimizinYok 3.denemem 5.gun cift embriyo transferi oldum bakalım nasip inş güzel sonuçlar alırız![]()
Çok sevindim adınızaumarım pozitif sonuçlar alırız . Arada evde yürüyüş yapmak dışında disari çıkmadım daha ağrı sızı hiç olmadı açıkçası hiç belirtim bile yok tabi bunlar içinde erken muhtemelen. Heyecan çok ama
![]()
Evet oluyor uzun süre yatıp kalkınca özellikle hissediliyorKuyruk sokumu ne alaka demi bende kendim kuruyorum sandım ama harbiden ağrı girip çıkıyor ne alaka yabiri bizi aydınlatsın
İnşallah güzel sonuçlar alalım![]()
Benimde 5.gün embriyosu 4AA kalitesinde 1 adet transfer edildi yaşım 25 sanırım o yüzden bide süreç hep normal ilerledi benim rahim dinlendirme yaptı doktorum 2 ay hiç ilaç kullanmadım doğal yolla hazırladı gebeliğeYok 3.denemem 5.gun cift embriyo transferi oldum bakalım nasip inş güzel sonuçlar alırız![]()
Bahçeci tüp bebek merkezinde Mehmet reşit Asoğlu çok memnun kaldık biz çok güzel ilgilendi herşeyi tane tane anlattı sağolsun hatta transfer sonrası hemşirelerim hep aradı durumumu sordu çok pozitif insanlar modum düşük olunca bile hep güldürdü beni her zaman inancımı yükseltti inşallah olumlu sonuç alırım hastaları da çoğunlukla 40 yaş üstü ve pozitif sonuçlar veriyor başarısı çok iyi bi doktor inşallah bana da iyi gelecekDoktorun kim
İnşallah Canım güzel sonuçlar alırız birlikte bende 2 kes memoriel hastanesinde yaptım bu kes fertijin de yaptım nasip işi bakalimBahçeci tüp bebek merkezinde Mehmet reşit Asoğlu çok memnun kaldık biz çok güzel ilgilendi herşeyi tane tane anlattı sağolsun hatta transfer sonrası hemşirelerim hep aradı durumumu sordu çok pozitif insanlar modum düşük olunca bile hep güldürdü beni her zaman inancımı yükseltti inşallah olumlu sonuç alırım hastaları da çoğunlukla 40 yaş üstü ve pozitif sonuçlar veriyor başarısı çok iyi bi doktor inşallah bana da iyi gelecek![]()
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin hepimizeİnşallah Canım güzel sonuçlar alırız birlikte bende 2 kes memoriel hastanesinde yaptım bu kes fertijin de yaptım nasip işi bakalim
Nasılsın cnm nasıl gidiyor beklemekRabbim hayırlısı ne ise onu versin hepimize![]()
Olmaz mıNasılsın cnm nasıl gidiyor beklemekbelirtin varmi
Sonucunuz ne oldu merak ettimBenim de test günüm 8 temmuz bekleyemeyip evde erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı merakla hastaneye gidip kan verdim hala sonucu çıkmadı şansıma. 10.gün bugün çift transferdi çok metak ediyorum sanırım sonucum yarına kaldı yada bir hata oldu anlayamadım kan testinin akşama kadar çıkmış olması lazımdı
Merhaba durumunuz nasıl nasıl gidiyor ben 7 temmuzda kan vereceğim siz yaptınız mı birseyOlmaz mıgöğüslerim aşırı hassas oldu ve dolgunlaştı baya böyle yemyeşil damarlarım çıktı bu sabah bir miğde yanmasıyla uyandım kusacaktım o raddeye geldim kalkıp su içtim ekmek attım ağzıma bastırdı biraz sonra gün içinde boğazım yandı baya bi miğde asidi gibiydi sabah kasık ağrısı geldi bi ara adet sancısı gibiydi sonra geçti akşam üzeri bidaha ara ara batmalar oldu sonra geçti bel ağrım var sabahları özellikle onun dışında dün bi ara ateşim çıktı sonra geçti bugün yok çok şükür şuan en uçta hissettiğim göğüs hassasiyeti bide ara ara gelen kasık batması aa bide dün kasığım da sanki denizdeki dalga gibi bi dalgalanma oldu böyle kıpır kıpır bi hareketlenme hissettim niye bilmiyorum bide iştahım biraz daha açıldı günden güne yemek öğünlerim artıyor
Ben yanlış saymışım kan verdipim gün 7. Gündü ve 1.7 çıktı bugün 9.gün tekrar kan verdim umudum yok ama yine de şansımı denedim bir de kanama oldu adet ağrısı yok ama bütün bu olumsuzluklardan pozitife dönmesi mucize olur herhaldeSonucunuz ne oldu merak ettim