Doğuma Hazırlık Hazırlıkları kaçıncı haftada yapmalıyım.?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yıkayıp utuleyip hurclarsan toz olmaz canım. Son ay insaj çok ağırlaşıyor ben de ilk bebegimde erken hazırlamıştım bunda da hazırlıyorum kafam rahat olsun. Erken doğum riskinden değil de son zamanlar hareketlerin zorlaşır. Yardımci olacak kimsej de yoksa şimdiden yavaş yavaş yap
Yardım eden olurda ben kendim yapıp icim daha rahat etsin istiyorum benim istediğim gibi yapmaz çünkü biliyorum. Şimdilik gayet rahatım tabi sonrasını hiç bilmiyorum çantamı alınca direk yapacağım zaten. Ikinci gebeliginizmis kaçıncı haftadan sonra 2 haftada çağırıyorlar ve bebek kaçıncı haftada ters döner acaba.?

Yardım eden olurda ben kendim yapıp icim daha rahat etsin istiyorum benim istediğim gibi yapmaz çünkü biliyorum. Şimdilik gayet rahatım tabi sonrasını hiç bilmiyorum çantamı alınca direk yapacağım zaten. Ikinci gebeliginizmis kaçıncı haftadan sonra 2 haftada çağırıyorlar ve bebek kaçıncı haftada ters döner acaba.?
Biraz doktorla da ilgili sanırım benimki 28den sonra 3 haftada bir çağırdı . 32den sonra da her hafta gidicem sanırım. Son ana kadar ters dönüp geri dönebilir o belli olmaz.

Biraz doktorla da ilgili sanırım benimki 28den sonra 3 haftada bir çağırdı . 32den sonra da her hafta gidicem sanırım. Son ana kadar ters dönüp geri dönebilir o belli olmaz.
Işte pek de memnun değilim zaten hastahaneden bakalım nasıl olacak ama migdemin o taraflarda hissediyorum ters dönmemiştir o zman gbi geliyor. 1 haftadır hep miğde kısmında yukarilarda sağa sola da gitse genelde öyle

Back
X