hazziran anneleri bebeklerimizin boy ve kilosu nedir ?

Pempe_GozLuk

bir varmış bir yokmuş ......
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
307
2
296
selam kizlarr.. haziran ayinda anne olan bebeklerin dogumda boy ve kilo olcumu ve suanki boy ve kilosu nedir .? bu konu hakinnda bilgi ve gorusleri mizi konusalim :) tsklr

selam kizlarr.. haziran ayinda anne olan bebeklerin dogumda boy ve kilo olcumu ve suanki boy ve kilosu nedir .? bu konu hakinnda bilgi ve gorusleri mizi konusalim :) tsklr

Bebeğimin doğum kilosu 3850 gr boyu 56 cm şu anda 2 aylık olmak üzere 6 kilo ve boyu 60 cm
Biraz iri bir bebek , fotoğraflarını gören 7 aylık bebek gibi diyor :D
Maşallah oğluma tosun gibi :D

İşte benim yaram:(2850doğdu ertesi gun 2500e düştü,suan 38gunluk 3700gram 51cm..zorluklarla hastanede yata yata zor kavuştum bu halime şükürler olsun..

Bebeğimin doğum kilosu 3850 gr boyu 56 cm şu anda 2 aylık olmak üzere 6 kilo ve boyu 60 cm
Biraz iri bir bebek , fotoğraflarını gören 7 aylık bebek gibi diyor :D
Maşallah oğluma tosun gibi :D
ayy canim mslh benm oglan gibi desennee.. 1 ay 20 gunlukken olctuk boyu 59 bucuk cm kilo 6 kilodu ..mslhh :nazar: canim dogum boyuu 56 cmi dogdu mslhh
İşte benim yaram:(2850doğdu ertesi gun 2500e düştü,suan 38gunluk 3700gram 51cm..zorluklarla hastanede yata yata zor kavuştum bu halime şükürler olsun..

mslh canim kilo alimi ve boyu iyi bebeklerin en hizli kilo aldigi donemler bunlar.. Allah saglik sihhat versin bebislerimize

Back
X