Hburun estetigi muhammet dilber

serenmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
117
26
53
Bayburt
Arkadaslar merhaba ben yaklasik 40 gun once muhammet beye ameliyat oldum ama bilmiyorum burnum yuzume cok kucuk kaldi 2 ay daha bekle guzel olacak diyorlar 3.ayda burnum asagi iner mi su an cok kisa duruyor

Geçmiş olsun. Çok kısa duruyor derken sanırım burunla dudak mesafeniz fazla geliyor. Henüz çok yeni, burun derisi şuan gergin ve ödemler vardır. Sabırlı olun biraz bence şuan karar vermek için erken.

Arkadaslar merhaba ben yaklasik 40 gun once muhammet beye ameliyat oldum ama bilmiyorum burnum yuzume cok kucuk kaldi 2 ay daha bekle guzel olacak diyorlar 3.ayda burnum asagi iner mi su an cok kisa duruyor
foto. burun estetigi yaptirmis biri.olarak fotosuz anlayamam..

Burun dudak mesafem de fark var baya evet ama benim asil sorunum yanakli olmam bana cok kucuk burun olmayacagini soylemisti ama su an olan burnum yanaklarimi ortaya cikardi fotograflarda yuvarlak yuzlu olarak cikmaya basladim eskiden daha oval duruyordu yuz hatlarim fotograf koyayim ama belki dediginiz gibi guzel olur konusmak icin erkendir

Burun dudak mesafem de fark var baya evet ama benim asil sorunum yanakli olmam bana cok kucuk burun olmayacagini soylemisti ama su an olan burnum yanaklarimi ortaya cikardi fotograflarda yuvarlak yuzlu olarak cikmaya basladim eskiden daha oval duruyordu yuz hatlarim fotograf koyayim ama belki dediginiz gibi guzel olur konusmak icin erkendir
yok tatlım merak etme o düzelicek bende aynı doktora ameliyat oldum 7 ay oldu.ilk başta ağlamıştım beğenmemiştim burnumu ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum..şuan senin yüzün şiş sana öyle geliyor ben 59 kiloydum yüzüme bakan bana 70-80 kilo varsın gibi duruyor derdi burnun küçük gelebilir yamuk gibi durabilir çirkin gibi hissedebilirsin ama zamanla şekli oturdukça burnuna aşk ile bakacaksın buna emin olabilirsin ve doktorumuzda çok iyi zaten bir problem yaşarsan seni üzebileceğini düşünmüyorum☺️ Üzülme zamanla iyiki yaptırmışım diyeceksin :)

yok tatlım merak etme o düzelicek bende aynı doktora ameliyat oldum 7 ay oldu.ilk başta ağlamıştım beğenmemiştim burnumu ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum..şuan senin yüzün şiş sana öyle geliyor ben 59 kiloydum yüzüme bakan bana 70-80 kilo varsın gibi duruyor derdi burnun küçük gelebilir yamuk gibi durabilir çirkin gibi hissedebilirsin ama zamanla şekli oturdukça burnuna aşk ile bakacaksın buna emin olabilirsin ve doktorumuzda çok iyi zaten bir problem yaşarsan seni üzebileceğini düşünmüyorum☺️ Üzülme zamanla iyiki yaptırmışım diyeceksin :)
canım ben yanaklıydım en büyük korkum da yanaklarımın çok çıkmasıydı 43.günüm hala küçülür mü yanaklarım senin kaçıncı ayda indi inşallah bende sonra senin gibi iyiki derim yoksa ya zayıflayacagım belki işe yarar ya da yanak ameliyatı bilmiyorum doktorumu çok severek oldum ben zaten ama şu an ameliyat olduguma pişmanım sadece yüz yapımla alakalı belki

Şuan sana öyle geliyor çünkü yüz hattında bi değişiklik oldu merak etme ben bir ay ağladım resmen keşke olmasaydım dedim ama şuan çok mutluyumm daha hala şişlerim var burnumda falan sen 2 ay sonra beğenmeye başlayacaksın hiç üzülme.yanakların küçülecek şuan fazlasıyla şiş.6 ay sonra şişlerin belli olmamaya başlıyor ama tam bir sene sonra tamamen inermiş. Sen bi iki ayı üç ayı atlat sonra beğenmeye başlayacaksın kendini...

Back
X