Şampuan ve Saç Kremleri HC Şampuan kullanan var mı?

Güzel bir şampuan ,saçı yumuşacık yapıyor ama dökülmeyi durdurmuyor..Prominoxil bence en iyi şampuan..Hem dökülmeyi durduruyor,hem de saçı yumuşacık yapıyor..:ssz::ssz:

sakın alma iğrenç bir şampuan, saçı çok çabuk yağlandırıyor kirli gibi görünüyor ve benim ensemde alnımda bile kara kara tüyer çıkardı 79 tl çöpe gitti

Yazdan beri kullaniyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum sanırım o Sampuandan sonra saçlarim kurumuyor kızlar. Ya abartiyo muyum diye düşünüyorum banyodan sonra havluda kalır daha sonra tararim bu kadari normal ama saç kendiliğinden kurumasi gerekmez mi benim ki kurumuyo makineyle kurutmasam öyle ıslak kalıyor inanin öndeki percemlerim hariç gerisi kurumuyo yarı ıslak duruyo ve kötü bi görüntü oluşturuyo acaba hc nin yan etkisi mi bilemiyorum ya değiştirmeyo düşünüyrum şampuanimi :17:

Ürünlerim dün geldi.Şampuanın içinde mls gb zararlı maddeler var. Tamamen doğal değil miydi bu marka? mail yazdım ama cevap vermediler hala ... Henüz bu akşam deneyeceğim . Complex i sırf yağlardan oluşuyor onda bir sorun yok ama şampuan ve saç kremi kimyasal ..

Back
X