HCG 1.30 çıktı bilgisi olan yazabilirmi

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
27
Kızlar merhaba
Düzenli adet gören biriyimdir. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım düşükle sonlandı . Daha sonrasında Şubat 1 de adet günümdü ama gelmedi bende heyecanla gidip Kan testi verdim Ama kağıtta HCG değerim 1.20 çıkmış negatif yazıyordu .
Adetim bugün ile itibaren 2 gün oldu gelmiyor. Halbuki 1 haftadır gebelik belirtileri yaşıyorum aşırı derece mide bulantım kaşık ağrım halsizlik uyku halim baş ağrım bacak ağrım var . Adet olmam gereken gün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı
Benim adetim hiç böyle gecikme yapmazdı sizce bu 1.20 değer ne anlama geliyor . Yoksa bir hafta sonra tekrar test yapmalimiyim??? Geç döllenme nedeniyle HCG salgilanmamis olabilir mi ????? 2 ay önce geçirdiğim kimyasal gebelik de adetime 1 hafta kala kan testi yapmıştım negatif çıkmıştı adet olacağım gün gittim pozitif dediler lütfen bilginiz varsa yazın kızlar (

bence sakın olun donem donem adetlerımız gecıkebılır sonuc olarak robot degılız 2-3 gun gecıkmeler sorun degıl bence stres yapmayın yaparsanız adetınız dahada gecıkecektır bende gecen ay kımyasal yasadım hala olmadım korunmadımda zaten adet belırtısı ıle gebelık belırtılerını ayırt etmek cok zor bekleyın 1 hafta daha adet olmazsanız o zaman testı tekrarlayın stres yapmayınnn bende yapıyorum yapma demesı kolay bılıyorum ama baska caremız yok

Evet haklısınız kimyasal yaşadıktan sonra psikolojim bozuldu biraz çünkü iki ay boyunca acile gidip kan verdim değerlerine bakıldı hastaneye yatıp çıktım kan uyuşmazlığı için yani o yüzden heyecana kapılıyorum. Bugün de kahverengi akıntım geldi biraz afedersin bakalım ne olucak bekliyorum ama adet yok yani

Eşinizle kan uyuşmazlığımı var? Kahverengi akıntı yarın reglye dönebilir belki yada yerleşme kanamasadır biraz sakin kalın bende erken gebelik testi yaptım yok negatif üzüldüm biraz şimdi regl olmayı bekliyorum önümüz uzun rabbim nasip eder inşallah vakti vardır belki daha herşeyin hayırlısı

Merhaba bende adete tahminen 8 gün kala erken gebelik testi yaptım akşam saatlerinde çok dikkate almadan atım sonra sabah gözüme çarpan bir silik çizgi gördüm kuruma çizgisi dur diye dikkate almadm ve aşırı derecede idrara çıkma sağ kask ta ağrı ve belime veriyor sonra halsizlik kolumu kaldırmiycak kadar çok bunlar beni kan testine yonelti ve adete 8 gün fln kala yaptım 2ul çıktı değer şuan belirtiler var hala ama tekrarlarsam mı bilmiyorum yükselir mi sizce

Bende çocuktan sonra adet gecikmesi olduğu için yaklaşık tahminen bir 8-10 gün önce yani adet tarihinden önce yaptırmıştım bunu

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-14-11-59-13-29.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 456
Birşey soracaktım adetim 10 gün gecikti bütün belirtilerim var ama ne gelyo nede başka bişey bugün idrar testi yaptım negatif çıktı fikriniz varmı en son günümde 2.33 çıkmıştı okadar

Hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…