P Panda M Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2022 120 11 48 25 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #1 Kızlar dün kan tahlili yaptım bhcg 307 çıktı ama bugün adet oldum sizce düşük mü yaptım ?
temmuzlu26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2022 2.503 1.663 63 33 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #2 Panda M .!.: Kızlar dün kan tahlili yaptım bhcg 307 çıktı ama bugün adet oldum sizce düşük mü yaptım ? Genişletmek için tıkla... Belki yerlesme kanamasidir kanamaniz nasıl pihtilimi koyu mu değil ise yerleşme kanaması olabilir yinede bir doktora görünün
Panda M .!.: Kızlar dün kan tahlili yaptım bhcg 307 çıktı ama bugün adet oldum sizce düşük mü yaptım ? Genişletmek için tıkla... Belki yerlesme kanamasidir kanamaniz nasıl pihtilimi koyu mu değil ise yerleşme kanaması olabilir yinede bir doktora görünün
Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.800 133 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #3 Panda M .!.: Kızlar dün kan tahlili yaptım bhcg 307 çıktı ama bugün adet oldum sizce düşük mü yaptım ? Genişletmek için tıkla... Ne adet olması arkadaşım hamilesiniz ve kanamanız varsa bu tehlikeli hemen Dr gidin iğne falan verir
Panda M .!.: Kızlar dün kan tahlili yaptım bhcg 307 çıktı ama bugün adet oldum sizce düşük mü yaptım ? Genişletmek için tıkla... Ne adet olması arkadaşım hamilesiniz ve kanamanız varsa bu tehlikeli hemen Dr gidin iğne falan verir
P Panda M Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2022 120 11 48 25 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #4 temmuzlu26 .!.: Belki yerlesme kanamasidir kanamaniz nasıl pihtilimi koyu mu değil ise yerleşme kanaması olabilir yinede bir doktora görünün Genişletmek için tıkla... Pıhtılı ve köyü renk
temmuzlu26 .!.: Belki yerlesme kanamasidir kanamaniz nasıl pihtilimi koyu mu değil ise yerleşme kanaması olabilir yinede bir doktora görünün Genişletmek için tıkla... Pıhtılı ve köyü renk
A adelllim Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2023 87 35 3 29 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #5 Misapasa .!.: Ne adet olması arkadaşım hamilesiniz ve kanamanız varsa bu tehlikeli hemen Dr gidin iğne falan verir Genişletmek için tıkla... Merhaba canım naslsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Kaçıncı haftandasın
Misapasa .!.: Ne adet olması arkadaşım hamilesiniz ve kanamanız varsa bu tehlikeli hemen Dr gidin iğne falan verir Genişletmek için tıkla... Merhaba canım naslsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Kaçıncı haftandasın
Misapasa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2019 2.009 1.800 133 3 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #6 adelllim .!.: Merhaba canım naslsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Kaçıncı haftandasın Genişletmek için tıkla... Merhaba iyiyiz çok şükür yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor
adelllim .!.: Merhaba canım naslsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Kaçıncı haftandasın Genişletmek için tıkla... Merhaba iyiyiz çok şükür yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor
A adelllim Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2023 87 35 3 29 11 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #7 İlk bir ayı zorlu oldu ama şu an iyiym.bu gün doktora gitdim. İkiz olduğu için biri küçük biri büyük dedi çocukların. Küçük olan hasta ola bilir dedi 9 haftalığız bu arada. Ama ikizlerde zaten fark oluyo diye biliyom ben .pek inanamadim ama.
İlk bir ayı zorlu oldu ama şu an iyiym.bu gün doktora gitdim. İkiz olduğu için biri küçük biri büyük dedi çocukların. Küçük olan hasta ola bilir dedi 9 haftalığız bu arada. Ama ikizlerde zaten fark oluyo diye biliyom ben .pek inanamadim ama.
P Panda M Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2022 120 11 48 25 19 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #8 Malesef kimyasal gebelik gecirmişim kızlar adet oldum