hcg 3900 ama kerse gözükmüyor

sevgiis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
168
6
116
İstanbul
yaklaşık bir yıldır hamile kalabilmek için uğraşıyorum.iki gün önce mutlu haberi aldım hcg 1690 dı yani hamileydim. hemen doktora gittim keseyi göremedi.. iki gün sonra gel dedi.bugün yine gittim hcg 3900 olmuş ama hala kese gözükmüyor.4 cm olan miyomum 7 cm olmuş. miyomdan dolayı gözükmüyor olabilir dedi.. çok korkuyorum bu değerlerle dış gebe olabilirmiyim... lütfen görüşlerinizi bekliyorumm.. yardım edinnn

ben 4 haftalıkken gebeliği öğrendim 1970ti çıkan değer. ertesi gün gittim kese yoktu. 1 hafta sonra gittim gene kese yok. dr bana dış gebelik olabilir dedi ödümü kopardı. 5.5 haftalıktı keseyı gordum bu kez de cocuk gorunmuyo gene gel dedıler sakat durum dedıler.. ben gerildiğimle kaldım canım.. sıkma canını görünecek merak etme.. çok kişiden öğrendim geç görünebiliyormuş sıkıntı yapma görünmeden gitmeye kalkmasın allah sana bagıslasın canım..

Son düzenleme:
bu değer kesenin görünmesi için düşük zaten yani daha var :)

acele etmeyin merak da etmeyin ,görünecektir,değeriniz güzel artıyor çünkü

en güzel 10 binlerden sonra görünür demişti doktorum ,hesapla değerini ona göre gel demişti bana,bu kadar erken hiç bir doktor kese görmeye çağırmaz zaten

Son düzenleme:
hangi ultrasonla baktırmıştın arkadaşım. vajinal ultrason mu? karından mı? bu farkettiyormuş

cevap veren arkadaşlarım sağolun.. ilk kez karından baktı 1690 dı değerim göremedi.. sonra vajınal baktı ordada yok.. 2 gün sonra yani 3900 iken değer yıne vajınalden baktı göremedi.. pazartesi yine gideceğimm.. inşallah görünürr.. bide bu miyom bana sıkıntı oluşturumu acabaa

canım senin hcg artısın masallah cok iyi.ben gecen ay dış gebelik gecirdim 422,569,832 2 ser gün arayla değerlerim bunlardı,kanamam olmuştu, lekelenme vardı,sol tarafımdaki sancıdan duramıyordum.en son 3444 olduğunda yani 7 haftalıkken görünmedi ne karından nede alttan .doktor vajinal muayene sonucu gördü sol tüpüme yerleşmişti.sen içini ferah tut.bazen 8 haftalıkken bile zor gözüküyomuş.hakkında hayırlısı olsun

canım senin hcg artısın masallah cok iyi.ben gecen ay dış gebelik gecirdim 422,569,832 2 ser gün arayla değerlerim bunlardı,kanamam olmuştu, lekelenme vardı,sol tarafımdaki sancıdan duramıyordum.en son 3444 olduğunda yani 7 haftalıkken görünmedi ne karından nede alttan .doktor vajinal muayene sonucu gördü sol tüpüme yerleşmişti.sen içini ferah tut.bazen 8 haftalıkken bile zor gözüküyomuş.hakkında hayırlısı olsun

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.. sanada geçmiş olsun. dilerim sende bi dahaki sefere hayırlısı ile kucağına alırsın bebegini.. yarın tekrar gidicem doktora.. hem dış gebelik olsaydı vajınal ultrasondan görürdü değilmi...

canım değerinin artışı gayet normal. benim doktorum kese 6000lerden sonra görünür demişti. içini ferah tut. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.:nazar:

ilgilenen herkese teşekkür ederim.. çok şükür bugün gördük keseyi.. küçücük daha 7mm zetin çekirdeği gibi.. canım yavrum büyüyecek inşallahh

ilgilenen herkese teşekkür ederim.. çok şükür bugün gördük keseyi.. küçücük daha 7mm zetin çekirdeği gibi.. canım yavrum büyüyecek inşallahh
inşallah canım çok sevindim senin adına inşallah herşey yolunda gider....allah sanada bu güzelliği yaşatsın sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
:49:

Back
X