Gebeliğe Hazırlık Hcg 404

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cansuel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
81
23
8
25
Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi 24.44cikmisti bugün verdim tam tamina 7gun oldu 404.18 çıkmış sizce normalmi sağlıklı mi 😍😍😍😍😍

Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi 24.44cikmisti bugün verdim tam tamina 7gun oldu 404.18 çıkmış sizce normalmi sağlıklı mi 😍😍😍😍😍
Çok şükür yaptırdında rahatladın bari =)
Kaç gündür kendini mahvettin var mı yok mu =)
Yükselme normal değerlerde mi vs pek bilmiyorum ben ama maşallah güzel çıkmıs artık rahat bi nefes al kuzu 😁

Çok şükür yaptırdında rahatladın bari =)
Kaç gündür kendini mahvettin var mı yok mu =)
Yükselme normal değerlerde mi vs pek bilmiyorum ben ama maşallah güzel çıkmıs artık rahat bi nefes al kuzu 😁
Yaaa canım 😂😂😂valla bı rahatlama geldi rüyalarımda görüyordum artık çok şükür rabbim isteyen herkeze versin kucağını boş bırakmasın çok mutluyum cokkk 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Hayirli olsun canim. Heyecanin tabiki anlaşilir. Ama lutfen bundan sonra rahat olmaya çaliş. Hamilelik daha yeni başladi. Onunde uzun bir seruven var. Bebeğine etki eder stres. Tadini çikar hamişliğin 🥰🥰🥰

Valla yükseliş gayet güzel görünüyor 😍 artarak devam etsin hayırlı olsun 😌

Hayirli olsun canim. Heyecanin tabiki anlaşilir. Ama lutfen bundan sonra rahat olmaya çaliş. Hamilelik daha yeni başladi. Onunde uzun bir seruven var. Bebeğine etki eder stres. Tadini çikar hamişliğin 🥰🥰🥰
Aynen kuzum haklısın daha yeni başladı artik stres yapmicam tadini cikarmak hamislerin en doğal hakkı 😂😂😂rabbim isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın 😍😍😍😘😘❤️❤️

Back
X