Gebeliğe Hazırlık Hcg 404

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cansuel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
81
23
8
25
Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi 24.44cikmisti bugün verdim tam tamina 7gun oldu 404.18 çıkmış sizce normalmi sağlıklı mi

Kızlar merhaba geçen hafta pazartesi 24.44cikmisti bugün verdim tam tamina 7gun oldu 404.18 çıkmış sizce normalmi sağlıklı mi
Çok şükür yaptırdında rahatladın bari =)
Kaç gündür kendini mahvettin var mı yok mu =)
Yükselme normal değerlerde mi vs pek bilmiyorum ben ama maşallah güzel çıkmıs artık rahat bi nefes al kuzu

Yaaa canım valla bı rahatlama geldi rüyalarımda görüyordum artık çok şükür rabbim isteyen herkeze versin kucağını boş bırakmasın çok mutluyum cokkk

Hayirli olsun canim. Heyecanin tabiki anlaşilir. Ama lutfen bundan sonra rahat olmaya çaliş. Hamilelik daha yeni başladi. Onunde uzun bir seruven var. Bebeğine etki eder stres. Tadini çikar hamişliğin

Valla yükseliş gayet güzel görünüyor artarak devam etsin hayırlı olsun

Hayirli olsun canim. Heyecanin tabiki anlaşilir. Ama lutfen bundan sonra rahat olmaya çaliş. Hamilelik daha yeni başladi. Onunde uzun bir seruven var. Bebeğine etki eder stres. Tadini çikar hamişliğin
Aynen kuzum haklısın daha yeni başladı artik stres yapmicam tadini cikarmak hamislerin en doğal hakkı rabbim isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…