hcg 528 yardım

unendlich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
8
0
36
İzmir
arkadaşlar dün gebelik testi yaptırdım değer 528 çıktı, en son adet tarihim 17.12.2011 tahlil tarihi 17.01.2012 dr. ultrasonda baktı keseyi göremedi sonra alttan bakalım mutlaka görünmesi lazım dedi fakat yine görünmedi 2.8 mm birşey gördü fakat emin değilim dedi.. sanki dış gebelikten korkar gibi konuştu.. değerin adetine göre daha yüksek olmalıydı dedi:( tecrübelerinize dayalı yorumlarınızı bekliyorum..

arkadaşlar dün gebelik testi yaptırdım değer 528 çıktı, en son adet tarihim 17.12.2011 tahlil tarihi 17.01.2012 dr. ultrasonda baktı keseyi göremedi sonra alttan bakalım mutlaka görünmesi lazım dedi fakat yine görünmedi 2.8 mm birşey gördü fakat emin değilim dedi.. sanki dış gebelikten korkar gibi konuştu.. değerin adetine göre daha yüksek olmalıydı dedi:( tecrübelerinize dayalı yorumlarınızı bekliyorum..

bence gebesın ama dr un sacmalamıs
bır daha bence alttan muyane olma dur daha bebek ne kadar kı keseyı hemen gorsun
bı arkadasıma da ole yapmıs dr ne yazıkkı husranla sonuclanmıs.
bı haftaya bellı olur sen dıkkat et yınede arkadasım.
sacmalamıs drun bnm sat 5 mayıstı ortalama 5 hazıranda 98 cıktı dusun ve sukurler olsun gebelık gerceklestı
bence farklı bı dra gorun..

ben dr a gittiğimde hcg 924 çıktı ve 23 günlük gebeydim.tahminen sende 2 haftalık gebesin.hadi hayırlı olsun(:

alttan muayene bebeğe hiçbir xzarar vermez, sonuçta rahim içine bir şey girmiyor, vajenden bakılıyor. benim bebeğim ense ölçümüne izin vermediği için 13. hafta bile alttan muayene etmişti doktorum. ama keseyi görmek için değerin 1500-2000 civarı olması gerekir.doktor acele etmiş, bununla da yetinmemiş moral bozmuş.

Değerin çok çok iyi arkadaşım hiç üzülme.Doktorun halt yemiş 528 bhcg ile görünmemesi çok normal.Gözükmesi için en azından 1500 ü geçmeli değer.Rahat ol , eminim görünecektir.

teşekkür ederim içim rahatladı :)))Allah heerkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, ve bebek isteyen herkese tez zamanda anne olmayı nasip etsin ..

bence başka bir doktora görünün...

benim bir arkadaşımın doktoru rahminde kist olduğunu söyleyip ilaç yüklemiş haftalarca. kız hasta olamadım diye gidiyormuş, kistte olabilir yakında olursun diyormuş. daha sonra hamile olduğu ortaya çıktı aldılar bebişi o kadar ilaç yüklemesinden sonra:( böyle davalık doktorlarda var gerçi senin durumunla benzeşmiyor ama doktorlar da hata yapabiliyor. başka bir uzmana görünüp içini rahatlatabilirsin bence

doktorun saçmalamış..sonuçta yumurtlama tarihini biliyormu kesin...nası böle der şimdiden...korkma canım benim...beklenmesi gerekiyor henüz çok yeni..e benim 21 ekim son adet tarihimdi...24 kasmda kan testi yaptırmıştım, 147 fln çıkmıştı...ben 2 hafta bekleyip gitmiştim doktora..keseyi de görmüştük...çok şükür şuan bebeğimi de görüyorum ult.da ..korkma

içim rahatladı :) dr dan sonra çok üzülmüştüm.. 2 yıldır bebeiğimi bekliyorum sonunda kavuştum derken dr tüm moralimi bozdu..inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin ..hepinizden Allah razı olsun..

Back
X