HCG 545 kaç haftalık

gamzeeee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
162
54
28
25
Merhaba arkadaşlar ben 36 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 28 ekim adet olmam gereken zamandan 9 gün önce 1.20den küçük çıktı sonucun bugün adetim 2 gün geçti yani 1.20 den küçük çıktıktan 11 gün sonra erken gebelik testim pozitif çıktı Ultrasonda kese görülmedi kan verdim 545.61 çıktı şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum doktorum folik asit verdi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi yardımcı olursanız çok sevinirim

Son adet tarihinize göre haftanızı hesaplayabilirsiniz. Beta 2500 3000 lerde kese görülür.

5 hafta 2 gün son adet tarihinize göre, ilk haftasını dikkate almazsak(son adetten itibaren 7 gün yumurtlama, sonra döllenme ve embryo gelişimi), 4 haftalık. 2 hafta sonra yani 6 haftalıkken de kalp atışı bakılacak. Gayet mantıklı. Bazen 8 ve 10. haftalarda daha sağlıklı sonuçlar alınıyor kalp hızı konusunda, o yüzden endişelenmeyin. Güzellikler dilerim.

Çok teşekkür ederim kan testi sonucu iyimi bos gebelik dış gebelik gibi bir durum yaratirmi

Arkadaşlar olurmi boş gebelik dış gebelik ben 11 gün önce 1.20 sonucu gördüm 11 gün sonra adeti 2 gün gecmeyle 545 gördüm bu zamanda 11 günde artış nasıl 4 haftalık hamile oluyorum ben inanın benden hiçbir şey anlamadim yardımcı olun

Merhaba konunun üzerinden 2 hafta geçmiş nerdeyse inşallah herşey yolundadır. Beta takibinize bakılır böyle anlaşılmaz boş gebelik veya dış gebelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…