Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüksek çıkan değer dün verdim kan tahlili daha önce ki değerle karşılaştırma yaptım e nabız daDaha önceki değerlerle aynu hastane mi ?
Eğer öyle ise o kadar başında yakalamışsınız ki. Ama artış miktarı önemli
Aynu merkezde yeniden kan verin iki gün sınra
O zaman anlaşılır
Karşılaştırma yapmadan yüklemelisiniz. Laboratuvar referans aralığı 0-5 mi 0-10 arası mı ?kızlar bunda hamilelik var mı anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
onu atayım anlamadım 6.3 yazıyorKarşılaştırma yapmadan yüklemelisiniz. Laboratuvar referans aralığı 0-5 mi 0-10 arası mı ?
onu atayım anlamadım 6.3 yazıyor
Karşılaştırma yapmadan yüklemelisiniz. Laboratuvar referans aralığı 0-5 mi 0-10 arası mı ?
Çok erken yakalamışsınız iki günde bir takip edin bakalım artıyor mu
siz de atayım inşallah vardır havalara uçmak üzereyim hamilelik varsa yoksa çok üzülüyorumKarşılaştırma yapmadan yüklemelisiniz. Laboratuvar referans aralığı 0-5 mi 0-10 arası mı ?
Peki idrar testiniz pozitif mi çıkıp kan verdiniz yoksa regl mi geciktisiz de atayım inşallah vardır havalara uçmak üzereyim hamilelik varsa yoksa çok üzülüyorum
regl gecikti artık iki kere bayılma deresinde mide bulantısı baş dönmesi sadece kan tahlili verdim ama benim karnım da kasılmalar oluyorPeki idrar testiniz pozitif mi çıkıp kan verdiniz yoksa regl mi gecikti
Regl gecıkmesi ise cok gec dollenmedir ama 6 HCG asla bulantı yapmaz. Kimyasal degldır umarm. Evdeki testle de renk artısı bakablrsnzregl gecikti artık iki kere bayılma deresinde mide bulantısı baş dönmesi sadece kan tahlili verdim ama benim karnım da kasılmalar oluyor
inşallah iyi sonuç alırım şuan doktordayım bakalım ne çıkacakRegl gecıkmesi ise cok gec dollenmedir ama 6 HCG asla bulantı yapmaz. Kimyasal degldır umarm. Evdeki testle de renk artısı bakablrsnz
Kuzum nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Ben daha hamile kalamadım 1 sene olucakRegl gecıkmesi ise cok gec dollenmedir ama 6 HCG asla bulantı yapmaz. Kimyasal degldır umarm. Evdeki testle de renk artısı bakablrsnz
Canımmm inşallah olacak umudunu yitirme lütfen. Nedir durumlar şuanli aşama.bak ben de 15 ay bekledim biliyorsunKuzum nasılsın hamilelik nasıl gidiyor? Ben daha hamile kalamadım 1 sene olucak![]()