Hcg 6.4

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun bende birsey sormak istiyorum idrar yolu enfeksıyonu nedeniyle tedaviye başlayacaktım dr um neolur neolmaz dıye bhcg baktırdı adetime 7 gün kala değerim 0.40 çıktı gebelik oluşmamıştır değil mi
Yok canım beşin altındaki değerlerde gebelik yok.

Ederim tabiki de canım benim. Testi tekrarladin mi peki 1 kez yapıp bıraktın mi. ? Ben eğer ilk doktora bakacak olsaydım tekrarlamamam gerekiyordu çünkü bana hiç bir şey demedi sende tek bir doktorla yetinme hem kendini de sartlandirma bu kez daha çok stres yaşayıp üzülürsün

Yok canım beşin altındaki değerlerde gebelik yok.
sanırım adet olucam zaten canım çok saol

sanırım adet olucam zaten canım çok saol
Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
canım olabılırde olmayabılır de çunkı adet ve gebelik belırtılerı aynı olur bazen gebelıkde belırtı bıle olmaz 3 gun gecmıs ben olsam çoktan bakardım en garantısı idrarda gebelik bak snucunu da paylaş ıstersen

Bana da var gibi geldi adetine en kadar var? Pazartesi bir daha kan ver yğkselir belki

Kızlar bende hamileymişim :) cuma baktırdığım değerim 24,1 çıktı pazartesi yine baktık 73,2 olmuş :) hayırlısı olsun inş güzel yükselir değerimde görürüm bebişimi :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Yardimci olur musunuz banada kizlarrr iliskiye gireli 10 gun oldu 2 gun hafif kahverengi akinti geldi kan testi yapsam sonuc olur mu ki biraz daha beklemelimiyim ...

Yardimci olur musunuz banada kizlarrr iliskiye gireli 10 gun oldu 2 gun hafif kahverengi akinti geldi kan testi yapsam sonuc olur mu ki biraz daha beklemelimiyim ...
Adetim geçmeden test yapma yanıltır canımm beklenen adet tarihinden bir gün önce ben öğrenmiştim.

Kızlar bende hamileymişim :) cuma baktırdığım değerim 24,1 çıktı pazartesi yine baktık 73,2 olmuş :) hayırlısı olsun inş güzel yükselir değerimde görürüm bebişimi :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Gözünaydın canım, hayırlı olsun.Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Canım 10 gün biraz erken yanılta bilir ben adetime 4 gün varken öğrenmiştim kan testinde oda sınırda çıkmıştı. erken yaptırıp da umutsuzluğa düşme biraz daha sabret bence. inşallah meleğin seninledir.

kızlarr merhaba ya benim reglim 9 ekim başladı 14 ekim bitti. şu yumurta takip testleri var. 23 ve 24e 24 ünde kontrol ettim silik çıkmıştı ben yine de ilişkiye girdim. şimdi 1 hafta var adet olmama ancak göğüs uçlarım çok acıyo ve kabardı sırtım ve belimde de ağrı var ara ara kasıklarıma ağrı giriyo dün gece sağ ayağıma kadar vurdu. sizce ne yapayım. kafaya takmak istemiyorum üzülmek istemiyorum yardımcı olur musunuz bana da :(

Back
X