Hcg artışı bir bakarmısınız

Hafsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
2.061
1.930
133
38
kızlar 3 er gün arayla hcg ölçüldü 50-200-800 hep 4 kat artmış doktorum normal olduğunu söyledi daha keseye bakmadık ikiz olabilirmi sizce?

Canim bence hicbir yoruma takilma 2 gun daha sabret sali gunu doktora git cunku bu hcg cok degisken bisiy. Ben de saliyi bekliyorum bir kere olcturdum, hcg benim de yuksek. Ama bu kdr artis yukselmesi cogul gebelik oldugunu gosteriyor.

Canim bence hicbir yoruma takilma 2 gun daha sabret sali gunu doktora git cunku bu hcg cok degisken bisiy. Ben de saliyi bekliyorum bir kere olcturdum, hcg benim de yuksek. Ama bu kdr artis yukselmesi cogul gebelik oldugunu gosteriyor.
Sen bir kere mi ölçtürdün?akıntın varmı?

Sen bir kere mi ölçtürdün?akıntın varmı?

Yanlışlık oldu msj iki defa çıktı pardon bende akıntı var sürekli ıslaklık benim kontrol cuma günü keseye bakacak dr hayırlısı

Biraz araştırdım normalmiş sanırım hormonların yükselmesiyle felan ilgiliymiş Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Amin canim. Herkesin belirtisi cok farkli oluyor. Ben de gaz sancisi var mesela. Bel agrisi yok. Baskalari da ondan sikayetci. Ay boyle aciya agriya raziyim yeterki gelsin bebisler.

Merhabalar; benim adet tarihim 8 gün geçince hcg baktırdım 8940 geldi. Çok mu yüksek acaba, yoksa ikiz gebelik mi? Böyle bir sonucu olan oldu mu ki aranızda?

Tek gibi görünüyor yinede keseyi görmeden kesin bşy söylenmiyor.
Benim adet günü 720 idi.. 2 gün sonra 2020 idi

Back
X