Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bence hicbir yoruma takilma 2 gun daha sabret sali gunu doktora git cunku bu hcg cok degisken bisiy. Ben de saliyi bekliyorum bir kere olcturdum, hcg benim de yuksek. Ama bu kdr artis yukselmesi cogul gebelik oldugunu gosteriyor.
Canim bence hicbir yoruma takilma 2 gun daha sabret sali gunu doktora git cunku bu hcg cok degisken bisiy. Ben de saliyi bekliyorum bir kere olcturdum, hcg benim de yuksek. Ama bu kdr artis yukselmesi cogul gebelik oldugunu gosteriyor.
Amin canim. Herkesin belirtisi cok farkli oluyor. Ben de gaz sancisi var mesela. Bel agrisi yok. Baskalari da ondan sikayetci. Ay boyle aciya agriya raziyim yeterki gelsin bebisler.
Merhabalar; benim adet tarihim 8 gün geçince hcg baktırdım 8940 geldi. Çok mu yüksek acaba, yoksa ikiz gebelik mi? Böyle bir sonucu olan oldu mu ki aranızda?