Hcg artışı dış gebelik olabilir mi

portakalkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
608
231
33
Kızlar selam , ben tüp bebek ile hamile kaldım. Transferden sonra 12.gün değerim 323 iki gün sonra 607 iki gün sonrada 849 cıktı. Son kan testlerim 2 katı tam artmadı. Hiç anormal bir ağrım sancım yok. Sadece hamilelik belirtilerim var.
Dış gebelik olabilecek bir durummu acaba yardımcı olur musunuz ?

Dış gebeliği düşünmenizi gerektirecek bi şey yok ki 2 kat denilse de %60 artması yeterli. İçinizi ferah tutun.

Evet 2 katı olmalıydı ama düşüş olmamış kimyasal da olabilir diyecem ama kimyasal da beta da ani düşüş oluyor şuan 1200 falan olması gerekiyordu tavsiyem avakado tüket ve sürekli dinlen su iç ayaklarını uzat

İnşallah kötü bir şey yoktur. Teşekkür ederim
Ben kimyasal geçirdim bşr kaç gün önce kimyasal olsaydı beta değerin düşerdi ama düşmemiş tabi tam sağlıklı bşr gebelik olması için 2 katı artması gerekiyor ama herşey Allah’ın elinde o ol derse herşey olurr sen içimi ferah tut

2 embriyomu transfer edildi? Önce ikisi de tutmuş sonra biri durmuş olabilir. Dış gebelikte bhcg artmaya devam eder diye biliyorum. Kimyasalda düşer. Düzensiz artışı takip etmek gerek, kese görene kadar umut var. Zaten Dış gebelik diyebilmek için de kesin olarak kese olmaması lazım

Evet canım doğru 2 tane embriyo transfer edildi bana. Bende boyle düşündüm ama bunun ihtimali varmıdır bilemedm. Umarım dediğin gibi olmustur. Gercekten günüm zehir oldu. İnşallah bebeğim benimledir. Dış gebelil değildir

Kimyasal değilde dış gebelikmi acaba dediler. Umarım değildir gercekten cok zor elde ettim allahım göstermesin

Umarim ve dilerim rabbimden eger saglikli bir gebelikse bu geceden itibaren düzenli artışlarin olsun canim...

Bende yaşadim artışlar iki katı gitmedi banada dediler dış gebelik.vs vs sonra yavas yavaş düşmeye başladı kanama başlayinca daha hizli dustü ve kayboldu gitti ..insalah diş gebelik degildir seninde

Bende 6 tüp bebekten sonra dogal hamile kaldim allah isteyen herkese nasip etsin

Doğal hamile kalmanoz cok sevindim. Allahım yavrunuzu size bağışlasın. İnşallah dediğiniz gibi sağlıkla artar katlanır cocuğum. Cok endişeliyim sabahtan beri cok korktum ama napayım elden ne gelir

mrba kizlar ben 11 gun kan testi yaptim hcg sonucum 184.6 cikti 2 gun sonra tekrar test yaptim bu sefer 83 gibi dusus oldu bu ne anlama geliyor nasil olacak lutfen bana acil donus yapin cok korkuyorum

mrba kizlar ben 11 gun kan testi yaptim hcg sonucum 184.6 cikti 2 gun sonra tekrar test yaptim bu sefer 83 gibi dusus oldu bu ne anlama geliyor nasil olacak lutfen bana acil donus yapin cok korkuyorum
Canım düşmesi iyi değil diye biliyorum. Ama doktoruna sordun mu ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…