Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba
26 Ocak (adet olmam gereken gün) hcg: 79
28 Ocak hcg: 175
Progesteron da 13 çıktı
Bugün tekrar kan verdim daha belli olmadı ama sizce kimyasal olabilir mi ? Progesteron 13 olması iyi mi doktorum sağolsun hiç net konuşmayı sevmiyor
Kızlar merhaba
26 Ocak (adet olmam gereken gün) hcg: 79
28 Ocak hcg: 175
Progesteron da 13 çıktı
Bugün tekrar kan verdim daha belli olmadı ama sizce kimyasal olabilir mi ? Progesteron 13 olması iyi mi doktorum sağolsun hiç net konuşmayı sevmiyor
Benimde 21 yumurtlama 22 çatlama oldu 31 inde progesteron baktırdım 15,44 çıktı reglim 5-6 Şubat gibi olması lazım yani yumurtlamadan 14-15 gün sonra oluyor ya normalde bakalım bekliyorum nasip inşallah isteyen herkesin tez zamanda bebişi olur AMİN
Benimde 21 yumurtlama 22 çatlama oldu 31 inde progesteron baktırdım 15,44 çıktı reglim 5-6 Şubat gibi olması lazım yani yumurtlamadan 14-15 gün sonra oluyor ya normalde bakalım bekliyorum nasip inşallah isteyen herkesin tez zamanda bebişi olur AMİN
Bende 21 yumurtlama 22 çatlama (23-24-25-26-27-28-29-30) 31 test yaptırdım 9 gün sonra falan 15,44 çıktı nasip artık inşallah Allah bana ve isteyen herkese nasip eder evlatlarına kavuşmayı