Hcg artışı ve progesteron?

sakuraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
75
43
8
28
Kızlar merhaba
26 Ocak (adet olmam gereken gün) hcg: 79
28 Ocak hcg: 175
Progesteron da 13 çıktı
Bugün tekrar kan verdim daha belli olmadı ama sizce kimyasal olabilir mi ? Progesteron 13 olması iyi mi doktorum sağolsun hiç net konuşmayı sevmiyor

Hcg artışınız gayet iyi hayırlı olsun. Progesteron hakkında bilgim yok ama gebeyken onun da yükselmesi gayet normal diye biliyorum.

Hcg artışınız gayet iyi hayırlı olsun. Progesteron hakkında bilgim yok ama gebeyken onun da yükselmesi gayet normal diye biliyorum.
Artış 2 katı evet ama bazılarının 3-4 kar birden arttığını duyup okuyunca acaba mı dedim

Benimde 21 yumurtlama 22 çatlama oldu 31 inde progesteron baktırdım 15,44 çıktı reglim 5-6 Şubat gibi olması lazım yani yumurtlamadan 14-15 gün sonra oluyor ya normalde bakalım bekliyorum nasip inşallah isteyen herkesin tez zamanda bebişi olur AMİN

Canım merhaba boş gebelikti benimki bebek oluşmamış zaten kan değerlerim 175ten sonra arttı ama gerektiği gibi değildi şöyle ki
79-175-225-285

Adet günü hamile olduğumu öğrendiğimde yaptırdım ama yumurtlamadan 16. Gün sonra
Bende 21 yumurtlama 22 çatlama (23-24-25-26-27-28-29-30) 31 test yaptırdım 9 gün sonra falan 15,44 çıktı nasip artık inşallah Allah bana ve isteyen herkese nasip eder evlatlarına kavuşmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…