• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg artışı

anonim112

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
11
4
6
33
Merhaba 29 ağustos son adet tarihime göre şuan 4+1 haftalığım perşembe hcg değerim 62ydi 2 gün sonrası yani bugün 112 çıktı artış normal mi değer burada gördüklerime göre baya düşük gibi 300 400 ler de olanlar var benimle aynı dönemde olanlardan endişelenmeli miyim doktora erken diye henüz gitmedim

Merhaba 29 ağustos son adet tarihime göre şuan 4+1 haftalığım perşembe hcg değerim 62ydi 2 gün sonrası yani bugün 112 çıktı artış normal mi değer burada gördüklerime göre baya düşük gibi 300 400 ler de olanlar var benimle aynı dönemde olanlardan endişelenmeli miyim doktora erken diye henüz gitmedim
Önemli olan artışın bu şekilde ilerlemesi düşük değil ama baktırmaya devam edin

Pazartesi tekrar baktıracağım ama doktora ne zaman gitmeliyim bilemedim gidip kese gözüküyo mu öğrensem rahat edicem sanırım🥲
Merhaba benimde değerlerim hemen hemen aynı 2 kere verdim doktor yeterli artık kan testi verme demişti. Ama hep kaygılıyım ya dış gebelikse ya yanlış yere yerleştiyse 9 ay önce de sezaryen olmuştum

Merhaba benimde değerlerim hemen hemen aynı 2 kere verdim doktor yeterli artık kan testi verme demişti. Ama hep kaygılıyım ya dış gebelikse ya yanlış yere yerleştiyse 9 ay önce de sezaryen olmuştum
Benim 2 gün arayla 63-112-233 çıktı yarın da bakarım🥲 değer düşük olduğu için endişelendim ama herkes önemli olan artış diyor. Erken diye doktora da gitmedim henüz

Back
X