- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
kizlar hcg degerleriniz 2 gunde ortalama kac kat artiyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlarda 3 kat artmasi da normaldir heralde deilmi2 günde 2 kat en az canım
2 gunluk araylami cnmEn az iki Can'ım . 38-444-1950 bunlar benim artışlarım
38 le 444 arasında 3 gün var diğeri iki gün2 gunluk araylami cnm
masallah:) tamam cnm tesekkur ederim 2 kat mi 3 katmi derken dedim bi sorayim. ikiz hamilelik deil deilmi bu arada senin ki? bir de kac haftaliksin acaba38 le 444 arasında 3 gün var diğeri iki gün
Yok tek canlı başmasallah:) tamam cnm tesekkur ederim 2 kat mi 3 katmi derken dedim bi sorayim. ikiz hamilelik deil deilmi bu arada senin ki? bir de kac haftaliksin acaba
saglîkla al cnm kucagina insallahYok tek canlı baş![]()
Dr hep öyle diyo. Ben şuan 10+5 im
Sende istiyorsun sanırım Hayrşıca anneliği tat inşlhsaglîkla al cnm kucagina insallah![]()
hamileyim cnm bn de cok sukur:)Sende istiyorsun sanırım Hayrşıca anneliği tat inşlh
Canim benim adetten 7 gun once 14.98, adetten 1 gun once 373 adetten bir gun sonra 695 cikti. Belki senin gec dollenme olmustur bilemiyorum. Doktorunla gorus benceArkadaşlar artışım 4,85 adetten bir gün önce.2 gün sonra 19,23.2 gün sonra yani bugün 27,94.sağlıklı artış mı siZce,
Bende bugun gordum. Ama en son ptesi hcg baktirdim. 695diBenimde adet gunum 802 adeten bir gun sonra 1413.83 ama halla keseyi goremedim altanda bakmadi drum![]()
Pazartesiden bu yana baya bi yukselmistir cnm senin Allah tamamina erdirsinBende bugun gordum. Ama en son ptesi hcg baktirdim. 695di
Amin insallah cnmPazartesiden bu yana baya bi yukselmistir cnm senin Allah tamamina erdirsin