Hcg artışım normal mi?

bcnk6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
329
343
103
İyi akşamlar herkese.
Hcg değerlerim
4 mart 30.16
10 mart 697
Sizce artış iyi mi? Bazılarının 5-6 günde 100 lerden direk 1500 lere falan fırladığını okudum da benimki biraz düşük geldi. İçimde hiç geçmeyen bi sıkıntı var hormonlardan mı yoksa bişey olacak korkusundan mı bilmiyorum çok da pimpirikli bi insan değilimdir ama bu stresle başa çıkmak zor geliyor hala kimyasal riski var mıdır sizce?

Bence gayet iyi yükselmiş... 6günde en az 6kat olmalıydı gayette ii yükselmiş....

Bence gayet iyi yükselmiş... 6günde en az 6kat olmalıydı gayette ii yükselmiş....
Teşekkür ederim canım başkasından duymak iyi geliyor. Yarın doktora gideceğim umarım kese görünür dua et lütfen

Teşekkür ederim canım başkasından duymak iyi geliyor. Yarın doktora gideceğim umarım kese görünür dua et lütfen
İnşallah canım benim haber et beni etiketle olur mu

Edifar canım gittim bugün doktora karından göremedi alttan baktı 4mm kese benzeri bi yapı gördü %90 iç gebelik pazartesi tekrar bakıp emin olalım dedi.

Edifar canım gittim bugün doktora karından göremedi alttan baktı 4mm kese benzeri bi yapı gördü %90 iç gebelik pazartesi tekrar bakıp emin olalım dedi.
Tamam canım benim
Daha küçükmüş görünmemesi normal inşaallah pazartesi her sey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…