Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son artış yüzde 60 ın birazcık altı çıkmış. Ama sorun yoktur bence. Tebrik ederim 3000 i görünce beta görürsün keseyiAşılama ile hamileyim.
Aşılamanın
10. Günü 4.61
12. Günü 29.5
14. Günü 44.5
Bu artışlar normal mi canlarım? Keseyi, ve kalp atışını ne zaman görebilirim dinleyebilirim?
Çok korkuyorum canım bir sorun olacak diye.. çok istiyorduk bebeğimi çünkü çokta emek verdik herhangi birşeyi bile şuan iyice bilmek istiyorum banada düşük gibi geldi 3. Artış ama sonuçta artış devam ediyor diye sevinmelimiyimSon artış yüzde 60 ın birazcık altı çıkmış. Ama sorun yoktur bence. Tebrik ederim 3000 i görünce beta görürsün keseyi![]()
Bence kendini strese sokma gayet iyi. Az bir artış yok ortada. Böyle böyle ilerleyip doğuran çok kişi var. Başka şeylerle ilgilen pozitif ol sonrasında da tekrar kan ver artışı gör sonra da kese kalp atışına gidersin annesiÇok korkuyorum canım bir sorun olacak diye.. çok istiyorduk bebeğimi çünkü çokta emek verdik herhangi birşeyi bile şuan iyice bilmek istiyorum banada düşük gibi geldi 3. Artış ama sonuçta artış devam ediyor diye sevinmelimiyim![]()
Canım beniiimmmBence kendini strese sokma gayet iyi. Az bir artış yok ortada. Böyle böyle ilerleyip doğuran çok kişi var. Başka şeylerle ilgilen pozitif ol sonrasında da tekrar kan ver artışı gör sonra da kese kalp atışına gidersin annesi![]()
Canımmm... 1 temmuzdan sonra bugün tekrar kan verdim 44.5 du, 46 olmuş. EndişeleniyorumBence kendini strese sokma gayet iyi. Az bir artış yok ortada. Böyle böyle ilerleyip doğuran çok kişi var. Başka şeylerle ilgilen pozitif ol sonrasında da tekrar kan ver artışı gör sonra da kese kalp atışına gidersin annesi![]()
Kuzum büyük ihtimal kimyasal gebelik geçiriyosun. Sakın üzülme. Bak hamile kalabiliyosun ve kimyasal sonrası hemencecik hamile kalma şansın oluyo. Sağlıksızsa zaten vucut atsın yoksa sana zarar verir. Kendini üzme bak benim 2 tane kimyasal gebeliğim var. Veren de Allah alan da Allah öyle düşünCanımmm... 1 temmuzdan sonra bugün tekrar kan verdim 44.5 du, 46 olmuş. Endişeleniyorum![]()
Kalmıyorum ki.. 3 yılım geçti aşılama ile olmuştuKuzum büyük ihtimal kimyasal gebelik geçiriyosun. Sakın üzülme. Bak hamile kalabiliyosun ve kimyasal sonrası hemencecik hamile kalma şansın oluyo. Sağlıksızsa zaten vucut atsın yoksa sana zarar verir. Kendini üzme bak benim 2 tane kimyasal gebeliğim var. Veren de Allah alan da Allah öyle düşün![]()
Evet büyük ihtimalle düşük yapıyorsun şuanda. Rabbim sana doğal yoldan nasip etsin inşallahKalmıyorum ki.. 3 yılım geçti aşılama ile olmuştu
Artış çok düşük değil mi? Bu olmaması gereken durum değil mi?
Ama henüz HCG de düşüş olmadı ki kuzum ? Evet normal değil ama bir umut arıyorum işteEvet büyük ihtimalle düşük yapıyorsun şuanda. Rabbim sana doğal yoldan nasip etsin inşallahgenetik bölümüne git araştırmalarını iste kan veriyosun nedeni ne araştırıyolar belki kan pıhtılaşması vardır
Son iki kan arasında 2 gün mü var? 2 gün varsa hiç artış olmamış canım ama inşallah minik mucizen seninle olurAma henüz HCG de düşüş olmadı ki kuzum ? Evet normal değil ama bir umut arıyorum işteo kadar üzgünüm kiii.. tüp bebek içerisinde m bu birim canım öyle yaparım
![]()
30 saat gibi bir süreç var. 1.5 artış dediğin gibi çok az ama sonuçta düşüşte diyemeyiz değil mi?Son iki kan arasında 2 gün mü var? 2 gün varsa hiç artış olmamış canım ama inşallah minik mucizen seninle olur![]()
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum. Senin için çok zor biliyorum ama en azından daha acısını yaşamadın öyle düşün. İnsanlar doğurduğunu yitiriyor. Ya. Kalp atışıno duyduktan sonra kaybetseydin. Daha kötü olurdu. İnşallah Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin30 saat gibi bir süreç var. 1.5 artış dediğin gibi çok az ama sonuçta düşüşte diyemeyiz değil mi?![]()
Ben hala umudumu koruyacağım. Sonuçta 2 gün beklememi dr istedi. Olaki yükselirse (ki çok varmış bunu deneyimleyenler) 2 gün boyunca kendimi ve bebeğimi üzdüğümle kalmayayım. Zaten 2 gün sonra olumlu yada olumsuz olduğunu öğreneceğim. Umarım sağlıklıdır ve umarım bir defaya mahsus bunu yaşamışımdırRabbim hayırlısını nasip etsin kuzum. Senin için çok zor biliyorum ama en azından daha acısını yaşamadın öyle düşün. İnsanlar doğurduğunu yitiriyor. Ya. Kalp atışıno duyduktan sonra kaybetseydin. Daha kötü olurdu. İnşallah Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip etsin
Merhaba değeriniz yükseldi ki acabaBen hala umudumu koruyacağım. Sonuçta 2 gün beklememi dr istedi. Olaki yükselirse (ki çok varmış bunu deneyimleyenler) 2 gün boyunca kendimi ve bebeğimi üzdüğümle kalmayayım. Zaten 2 gün sonra olumlu yada olumsuz olduğunu öğreneceğim. Umarım sağlıklıdır ve umarım bir defaya mahsus bunu yaşamışımdır
O kadar olsaydı böyle olsaydı diyemiyorum ben maalesef, 31 yaşındayım dolu dolu. İlk annelik deneyimim benim için en acısı bu olacak şayet biterse. Temennim bitmemesi ve düzelmesi yönünde.. sonuçta artış hızında yavaşlama var, değerde düşüş yokki diyor kendimi teselli ediyorum![]()
Merhaba değeriniz yükseldi mi acaba
Hayır Çarşamba günü 33.6 ya düştü cumartesi günü ise regl oldum. Maalesef bebeğim tutunamadı ve beni bıraktı..Merhaba değeriniz yükseldi ki acaba
Benim de salı 150 ctesi 288 çıktı sonuçlarım yarın tekrar gideceğim. Geçmiş olsun size de. Allah en doğru zamanda nasip etsin.Hayır Çarşamba günü 33.6 ya düştü cumartesi günü ise regl oldum. Maalesef bebeğim tutunamadı ve beni bıraktı..