Hcg beta değeri

elfays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
8
4
1
23
Merhabalar benim reglimin 1. Gün gecikmesinde beta hcg 10.1 çıktı sonuc pozitif ama kimyasal gebelik olmasından korkuyorum vajinal muayenede keseyi göremedik, iki gün sonra kan testi vereceğim aynı sorun ile karşılaşan var mı ? Sorunsuz doğuran var mı 🥺😞

Hayırlı olsun bence normal pozitif düşünün ve 2 gün sonra tekrar kan da baktırın en az 2 katı ve üstü artması gerek

Kese yeni gelişmiştir ondan karından zor gözükür

İyi de çok düşük bi değer ilk önce beta artışına bakılır zaten kese 3 binin üstünde kendini gösteriyor çok acele etmeyin strese gerek yok

Merhabalar benim reglimin 1. Gün gecikmesinde beta hcg 10.1 çıktı sonuc pozitif ama kimyasal gebelik olmasından korkuyorum vajinal muayenede keseyi göremedik, iki gün sonra kan testi vereceğim aynı sorun ile karşılaşan var mı ? Sorunsuz doğuran var mı 🥺😞
10.1 değerle hiçbir şekilde göremezsiniz ki zaten.1500 2000 lerde olması gerek değerinizin. Pazartesi bir daha test verin varsa zaten değeriniz yükselmiştir .inşallah gebesinizdir kimyasala dönmez 🤲🏻

10.1 değerle hiçbir şekilde göremezsiniz ki zaten.1500 2000 lerde olması gerek değerinizin. Pazartesi bir daha test verin varsa zaten değeriniz yükselmiştir .inşallah gebesinizdir kimyasala dönmez 🤲🏻
Ay inşallah tek isteğim artması gerçekten, göğüs hassasiyeti artmaya başladı ama bakalım inşallah sağlıklı olarak kucağıma alırım yavrumu

İki günde bir 2 katına çıkması gerek değerin takip edin kese zaten 2000 lerde falan görülüyor

Merhaba. Iki ay önce 11 haftalık bebegimin kalp atışı durdu, malesef kürtaj oldum. Adet gördüm. Yine hamileyim, beta hcg degerim 81, iki gun sonra 120 cikdi. Doktor dış gebelik dedi, çok korkuyorum. Iki gun sonra ultrasona giricem, yine kan tahlili yaptiricam. Ama bu bir haftada yemeden içmeden kesildim stressden, kendimi sucluyorum, neden bu kadar erken gebe kaldım, neden dinlenmedim, belki de bu yüzden :((((

Merhaba. Iki ay önce 11 haftalık bebegimin kalp atışı durdu, malesef kürtaj oldum. Adet gördüm. Yine hamileyim, beta hcg degerim 81, iki gun sonra 120 cikdi. Doktor dış gebelik dedi, çok korkuyorum. Iki gun sonra ultrasona giricem, yine kan tahlili yaptiricam. Ama bu bir haftada yemeden içmeden kesildim stressden, kendimi sucluyorum, neden bu kadar erken gebe kaldım, neden dinlenmedim, belki de bu yüzden
İnsallah dış gebelik degildir cnm nasil hemen dış gebelik tanisi koyuyolar lekelenmen fln var mi yada kanaman iyi dusun kendini suclama

İnsallah dış gebelik degildir cnm nasil hemen dış gebelik tanisi koyuyolar lekelenmen fln var mi yada kanaman iyi dusun kendini suclama
Çok şükür lekelenme, ağrı yok, mide bulantısı, halsizlik, göz karması, sik idara cikma yani normal hamilelik belirtilerim var, tek korkum beta hgc düşük olması.

Merhaba kesenin gözükmesi için değerin en az 4 bin üstü olması gerekir şuan değeriniz düşük ama iki gün sonra en az ikiye katlanması gerekir takip edin

Selamünaleyküm canım Râbbim kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin İnşallâh bugün bende kan verdim hcg 14,35 çıktı dr.bana ne pozitif diyebilirim nede negatif iki gün sonra gel kan ver dedi Allâhın izniyle benimde artar inşallâh banada dua edermisiniz rica etsem

Back
X