hcg değeri 0,82 çıktı ? bu ne demek bilen var mı ?

adetinizin geçtiğine yani gününüzün geçtiğine doktorunuz eminse bu durumda gebelik yok demektir,5 in altındaki değerler bişey ifade etmior ,sadece gebeliğin olmadığını gösteriryor.

şu olsaydı haftaya tekrarlayın testi diyebilirdik : gününüze 1 hafta var diyelim test yaptırdınız ,sonra tekrar edin testi diyebilirdik,geç döllenme durumuna göre .
yumurta takibi yapıldı ve çatladığı günü gördüyseniz gebelik yok diyor testiniz,eğer çatlama günü tespit edilmediyse de bir ihtimal geç döllenme olabilir tabi.

bir de adet 4 gün geçtiğinde siz 4+ 4 haftalık hamilesiniz olarak hesaplanır.eğer haftaya kadar adet gelmezse testi zaten tekrar edeceksiniz,inşallah vardır bu da yanıltıcı test olsun diyelim :)

Son düzenleme:
yumurta takibini bilmiyorum,ne zaman yumurta olusuyor catlıyor bilmiyorum :( arıyorum şimdi internetten been de , ultrasonla bakalım rahminize ve yumurtalıklarınıza dedi yada haftaya tekrar test yapalım dedi,test yapalım dedim ben de ,10 gunluk bebek olsaydı en az 1,00 olurdu dedi ama yine de az değil bişey söyleyemem dedi kadın dogum uzmanı :(
kafam karıstı keske hamıle olsam :(

28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13.- 15. gün arasında gerçekleşiyor, işte bu dönem en fazla doğurgan olunan zaman. Ancak kadınların tümü bu dönemde yu-murtlamıyor. Bazıları biraz daha önce veya sonra yumurtlayabiliyor.

böyle diyor ben en son 23mayısta adet olmustum,11 haziran da denedik,yani 25. gün felan mı oluyor ?

ŞİMDİ ANLADIM DURUMU size dooktor takip yapmadı,belki de gününüz geçmedi bile ondan emin değilsiniz
o zaman eğer bu hafta içinde adet gelmezse siz testi tekrar edin :) şuan bişey yok diyor test ama belki de geç dölenme oldu,bunu bilemeyiz şu an

inşallah olur

her ay aynı gün yumurtlama olmayabilior ,günümüzden o yüzden emin olamıyoruz

Back
X