Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gun ara ile beta baktir canim gec yumurtlama olmustur ve gec dollenme olus olabilir 8 gunde beta bu kadar dusuk olduguna gore ovulasyon test yapiyormuydunuzMerhaba benim son adet tarihim 20eylül Ağustos’ta kimyasal gebelik gecirdim adetim 8 gungür geçikti kan tahlili yaptım 419 çıktı sizce iyi mi 5+3 413 degerim normal mi
Ovulasyon test adetime 8 gün kala yumurtlama gördüm son adet tarihim 20 eylül2 gun ara ile beta baktir canim gec yumurtlama olmustur ve gec dollenme olus olabilir 8 gunde beta bu kadar dusuk olduguna gore ovulasyon test yapiyormuydunuz
Yani gec yumurtlama olmus canim 6 ile 12 gunde dollenme dersek bencede normal deger herkesin ayni olacak degilcanim ama iki gun ara ile keseyigorene kadar takipde kal ins hersey gonlunce olurOvulasyon test adetime 8 gün kala yumurtlama gördüm son adet tarihim 20 eylül
4 kasım özel hastanede randevu aldım inşallah kese yı görürüzYani gec yumurtlama olmus canim 6 ile 12 gunde dollenme dersek bencede normal deger herkesin ayni olacak degilcanim ama iki gun ara ile keseyigorene kadar takipde kal ins hersey gonlunce olur
ins canim 1700 olur 4 kasima kese ufakda olsaalttan gorunur canim4 kasım özel hastanede randevu aldım inşallah kese yı görürüz
Inşallah öyledir kaç haftalık sizce gözükür mu endişe var birazins canim 1700 olur 4 kasima kese ufakda olsaalttan gorunur canim
Daha 2/3 haftalik deger canim tabi degerlere gore cikmiyor malesef ulturasyon kese olustuktan sonra o boyuta gore net hesaplar endise etme 4 dunde gozukmez ise birkac gun sonra tekrar cagrir ona gore gider gorursun aklina hic takma kotu seyler bosa bebegide kendinide uzersin canim tadini cikar hamileligininInşallah öyledir kaç haftalık sizce gözükür mu endişe var biraz
Haklısınız galibaDaha 2/3 haftalik deger canim tabi degerlere gore cikmiyor malesef ulturasyon kese olustuktan sonra o boyuta gore net hesaplar endise etme 4 dunde gozukmez ise birkac gun sonra tekrar cagrir ona gore gider gorursun aklina hic takma kotu seyler bosa bebegide kendinide uzersin canim tadini cikar hamileliginin
Eve bana 5 6 haftalik dediDaha 2/3 haftalik deger canim tabi degerlere gore cikmiyor malesef ulturasyon kese olustuktan sonra o boyuta gore net hesaplar endise etme 4 dunde gozukmez ise birkac gun sonra tekrar cagrir ona gore gider gorursun aklina hic takma kotu seyler bosa bebegide kendinide uzersin canim tadini cikar hamileliginin