Hcg degeri az artan var mı nolur yardım edın

Pelinlord

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
37
0
36
Antalya
Dün reglynın 21. Günüydü hcg yaptırdım 4 gün önce lekelenmem olmuştu merak ettım hıc ıhtımallede vermemıstım test yaptırdım sonuc 29.92 ydi Dr gebesin dedi dünyalar benım oldu bugün tekrar baktırdım değerlim 34.5 oldu lab. Rısk var dedı Dr. Ya dıs gebelık ya düşük ya kımyasal dedı çok ama çok üzüldüm yarın son kez test yaptırcam eğer sonuc degısmezse Dr sonlandırmamız lazım ıns dıs gebelık degıldır dua et dedı ılk bebısımdı ona çok geç kavuştum kavuştum mu zannettim bılemedım ıcım açıyor bır umut yok mu düzelmez mi? Nolur yansıyanlar yardım etsin bişiler soyleyın kendını caresız hıssedıyorum

Dün reglynın 21. Günüydü hcg yaptırdım 4 gün önce lekelenmem olmuştu merak ettım hıc ıhtımallede vermemıstım test yaptırdım sonuc 29.92 ydi Dr gebesin dedi dünyalar benım oldu bugün tekrar baktırdım değerlim 34.5 oldu lab. Rısk var dedı Dr. Ya dıs gebelık ya düşük ya kımyasal dedı çok ama çok üzüldüm yarın son kez test yaptırcam eğer sonuc degısmezse Dr sonlandırmamız lazım ıns dıs gebelık degıldır dua et dedı ılk bebısımdı ona çok geç kavuştum kavuştum mu zannettim bılemedım ıcım açıyor bır umut yok mu düzelmez mi? Nolur yansıyanlar yardım etsin bişiler soyleyın kendını caresız hıssedıyorum

galiba adet günün gelmeden test yaptırdın bu kadar az yükselmişse kimyasal gebeliktir bence bende 2 kere yaşadım senn doktorun önerdimi bilmem ama genelde doktorlar hamile kalana kadar günde 1 tane bebek aspirini öneriyorlar aklında bulunsun ;) geçmiş olsun

galiba adet günün gelmeden test yaptırdın bu kadar az yükselmişse kimyasal gebeliktir bence bende 2 kere yaşadım senn doktorun önerdimi bilmem ama genelde doktorlar hamile kalana kadar günde 1 tane bebek aspirini öneriyorlar aklında bulunsun ;) geçmiş olsun

Doktorum hıç önermedı sadece suan protestan verdi deger daha sonra normal artış göstermez mi?

düşük önleyici vermiş bende olmadı ama olan arkadaşlar olmuş bende burda okumuştum Allah hakkında hayırlısını versin..

Âmin sen hamilesin lütfen benım için dua edermisin ... Hıc beklemedıgım anda geldi gitsın ıstemıyorum.. Pekı kımyasal gebelıkte tutunma kanaması oluyor mu?

Merhaba cnm

oncelıkle gecmıs olsun.bende yenı yasadım bu durumu.umıdını kırmak degıl nıyetım yanlıs anlama.ama herseye hazırlıklı olmalısın.ben dun kurtaj oldum.ılk bıkacgun cok uzuldum cok agladım.ama ne yapalım allah ınsanı en cok ıstedıgı seyle sınarmıs.hcg yı takıbe devam et.belkı bırden fırlayıverır.allah yardımcın olsun.....

Âmin sen hamilesin lütfen benım için dua edermisin ... Hıc beklemedıgım anda geldi gitsın ıstemıyorum.. Pekı kımyasal gebelıkte tutunma kanaması oluyor mu?

tabiki ederim Allah'ım sanada nasip etsin bu güzel duyguyu ben 8 sene sonra buldum Allah'ım sana benim kadar aratmasın. kimyasal gebeliğin sağlığı gebeliğe dönüşmesi olmuyor canım kimyasal gebelik demek spremle yumurtanın döllenmesi fakat rahime yerleşmeden adet kanamasıyla atılması normalde kadınların %80ni bunu farketmiyor ama erken test yapanlar malesef bu üzücü durumla karşı karşıya kalıyor.

canım bende daha çok yeni yaşadım bu durumu adetime 4 gün vardı beta hcg yaptırdım 44 çıktı .. 2 gün arayla baktırdım yükseliş vardı ama az yükseliyordu. 44 ten 3 gün sonra 98 oldu. En son 600 lara çıktı. doktorum çok yakın arkadaşım olduğu için ve dış gebelikten korktuğu için vajinal dopler çektirdim. ve rahim o kadar kalınlaşmıştı ki . bu arada adetimin üzerinde 8 gün geçmişti. doktorum ya adet olacaksın ya da devam edecek gebeliğin dedi. ve adetimden 10 gün sonra bebeğim düştü. müdahale edilmeden. adet kanaması gibi oldu ama 10 gün sürdü resmen bide çok sancım oldu. bakalım 1 ay ara verdi doktor sonra tekrar başlıcam ama çok korkuyorum yine aynısı olacak diye off off:43:

Back
X