Dün reglynın 21. Günüydü hcg yaptırdım 4 gün önce lekelenmem olmuştu merak ettım hıc ıhtımallede vermemıstım test yaptırdım sonuc 29.92 ydi Dr gebesin dedi dünyalar benım oldu bugün tekrar baktırdım değerlim 34.5 oldu lab. Rısk var dedı Dr. Ya dıs gebelık ya düşük ya kımyasal dedı çok ama çok üzüldüm yarın son kez test yaptırcam eğer sonuc degısmezse Dr sonlandırmamız lazım ıns dıs gebelık degıldır dua et dedı ılk bebısımdı ona çok geç kavuştum kavuştum mu zannettim bılemedım ıcım açıyor bır umut yok mu düzelmez mi? Nolur yansıyanlar yardım etsin bişiler soyleyın kendını caresız hıssedıyorum
galiba adet günün gelmeden test yaptırdın bu kadar az yükselmişse kimyasal gebeliktir bence bende 2 kere yaşadım senn doktorun önerdimi bilmem ama genelde doktorlar hamile kalana kadar günde 1 tane bebek aspirini öneriyorlar aklında bulunsungeçmiş olsun
Doktorum hıç önermedı sadece suan protestan verdi deger daha sonra normal artış göstermez mi?
düşük önleyici vermiş bende olmadı ama olan arkadaşlar olmuş bende burda okumuştum Allah hakkında hayırlısını versin..
Âmin sen hamilesin lütfen benım için dua edermisin ... Hıc beklemedıgım anda geldi gitsın ıstemıyorum.. Pekı kımyasal gebelıkte tutunma kanaması oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?