Hcg değeri lütfen bana cevap verin

Merakli hanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
57
28
3
34
Arkadaşlar adetimin üzerinden beş gün geçince test yaptırdım gecen persembe hcg 9 cıktı.dun testi takrarladim (arada bir hafta vsr)hcg 180 cıktı progesteron 13.ya arakadaşlar bu şekilde yaşayıp ta bebeğini kucağına alan varmi. Çok düşük seyirde hcg degerlerim ilerliyor.

gec dollenme olablr.9 ile 180 arasnda 1 hafta varsa iyi artmis gibi ama iki gunde bir tekrarlarsan daha iyi olur canim.sikinti yapma hayirlisi olsun.progestrn 13 olunca dusuk deger mi oluyo orasini bilmiyrm

Bende değerin 2 günde 2 katı artmış gibi
görünüyor 9-18-36-72-144 lerde falan olmalıymış seninki 180 artışın normal gibi geldi bana geç döllenme olmuş olabilir. Stres yapma inşallah kötü bişey yoktur. progesteron hormonun için ilaç verdi mi peki doktorun?

Hayır ilaç kullanmıyorum henüz bişey de soylemedi
Canım hayırlı olsun inşallah .Ya progesteron 10 un altında olunca sıkıntı diye biliyorum da çünkü Benin öncesinde bir düşüğüm oldu. O zaman değerim 1,3 olmuştu sonrasında bebeği kaybettim. Şimdiki gebeliğimde ilk 3 ay crinone jel kullandım .yaklaşık 2 haftadır utrogestan kullanıyorum . Bu hafta doktorum yavaş yavaş dozu düşürerek bırakmaya başlayacağız dedi . Bakalım inşallah kötü bişey olmaz. Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah

Bebişim hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına almayı rabbim nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…